• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 24 °C

CHP Aliağa Anneleri Unutmadı

CHP Aliağa Anneleri Unutmadı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Kadın Kolları’nın geleneksel hale getirdiği anneler günü etkinliğinde yüzlerce kadın bir araya geldi.

CHP ALİĞA KADIN KOLLARI’NDAN ANNELER GÜNÜ EĞLENCESİ

CHP ALİAĞA ANNELERİ UNUTMADI                 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Kadın Kolları’nın geleneksel hale getirdiği anneler günü etkinliğinde yüzlerce kadın bir araya geldi.   

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Kadın Kolları’nın düzenlediği ve Sahil Cafe’de düzenlenen etkinlikte kadın kolları başkanı Özlem Bakır ile birlikte konukları karşılayan İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan etkinliğe katılan konuklarla tek tek ilgilenirken kadınlara çeşitli hediyeler verdi. Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un da katıldığı etkinlikte kadınlar gönüllerince eğlendi. Halay çeken Harmandalı oynayan kadınlar dört saat süren etkinlikte eğlenceye doydu.    

ÖZLEM BAKIR:”TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Annelerin ailenin temel direği olduğunu ve toplumun da geleceğini annelerin şekillendirdiğini ifade eden CHP Aliağa Kadın Kolları Başkanı Özlem Bakır: “Ana o kadar değerlidir ki , Cennetin anaların ayağının altında olduğunu unutmayalım Analarımız ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir Bugün annelerimizle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor ve tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi.                      

İLÇE BAŞKANI OĞUZHAN TÜM ANNELERİ CHP’YE DAVET ETTİ

“Anne olmanın, kadın olmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.” Diyerek sözlerine başlayan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan da: “Bizler toplumun yarısını oluşturuyoruz. Peki, her alanda eşit miyiz? Elbette değiliz. Hepimiz biliyoruz ki nüfusun yarısını oluşturan bizler toplumdan soyutlanmak isteniyoruz.” dedi.

BAŞKAN OĞUZHAN: “UNUTMAYIN BİR KADIN DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİR”

Toplumsal ve sosyal hayattan dışlanmamak için kadınları siyasete ve CHP’ye davet eden başkan Özlem Şan Oğuzhan; “Haklarımızdan asla vazgeçmemeliyiz. Daha özgür, daha eşit olabilmek için sesimiz daha yüksek ve gür çıkmalı. Bizler asla eve kapatılmayı, sosyal hayattan dışlanmayı kabul etmemeliyiz. Bunun için kendinizi ifade etmek için partimizin kapıları tüm kadınlara sonuna kadar açık. Kadınların kendisini ifade edebileceği tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Türkiye’de bugün kadınlar işsiz, eve hapsedilmiş bir konumda, biçilen rol evinin hanımı olmasıdır. Beklenen ise 3-4 çocuk doğurmasıdır. Kadına yönelen şiddet, taciz hatta cinayet neredeyse sıradan bir hal almıştır. Bu tablonun sorumlusu da 11 yıllık AKP iktidarıdır. Gelin bu tabloyu tersine çevirelim. Cumhuriyet Halk Partisi’nde birleşelim. Zübeyde annemiz gibi bir kadının da dünyayı nasıl değiştirebileceğini hepimize göstermiştir. Bunu da hiçbir zaman unutmayalım. Çünkü kadın güçtür, emektir, devrimdir, gelecektir. Kısacası bir kadın hayattır ve hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanır.” dedi. Tüm annelerin anneler gününü kutlayan Başkan Oğuzhan; “Bütün güçlüklere meydan okuyarak, çoluğuna çocuğuna sevgi ve şefkatle kucak açan fedakâr anneleri ve kadınları sizleri yürekten kutluyorum. Geldiğiniz ve bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894