• BIST 9645.02
  • Altın 2419.03
  • Dolar 32.5746
  • Euro 34.8107
  • İzmir 21 °C

CHP Aliağa'dan Seçim Startı

CHP Aliağa'dan Seçim Startı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü yerel seçim startını kadınlarla veriyor. CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından başlatılan yerel seçim öncesi kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına

CHP ALİAĞA SEÇİM STARTINI KADIN KOLLARIYLA VERDİ

CHP KADIN İLE SANDIĞI BİR ARAYA GETİRECEK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü yerel seçim startını kadınlarla veriyor. CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından başlatılan yerel seçim öncesi kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak için “CHP’li kadınlar Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge” çalışmaları devam ederken “Yerel seçimlere giderken 7 ayda ilçeler” çalışmasının startını verildi.    

İLK HEDEF ORTAK SÖZ, ORTAK EYLEM VE ORTAK DAVRANIŞ

Konuyla ilgili CHP Aliağa Kadın Kolları Başkanı Özlem Bakır yaptığı açıklamada, “Yaklaşan yerel seçimler öncesi örgüt içinde iletişim ve eşgüdümü sağlamak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu arttırmak amacıyla devam edem ‘7 ayda 7 bölge’ çalışmasının yanında bugün itibariyle ‘7 ayda iller, 7 ayda ilçeler’ çalışmasının başlamasına karar verdik. Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerde aynı anda başlayan çalışmanın ilk hedefi ortak hedef, ortak söz, ortak eylem ve ortak davranış olacak.” dedi.  

KADINLAR TEK YÜREK TEK SES OLUYOR

Hedefin seçimlerin iki ana unsuru olan kadın ile sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmek olduğunu söyleyen Bakır; Tüm Türkiye’de eşzamanlı yürütülecek çalışma ile 7 ayda 7 bölge çalışmasının izdüşümü olarak yapılacaktır. Hedef kadın birliği, kadın dayanışması ile her ilçeye her ile yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı dikmektir. Türkiye‘nin dört bir yanında, bugün; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümekten onur duyan Cumhuriyet Halk Partisi‘nin tüm il, ilçe kadın kollarının başkanları ve kadın kollarımız ile birlikte tek ses, tek yürek oluyoruz. Tüm ilçeler, ‘Yerel seçimlere giderken, 7 ayda ilçeler’ çalışmamızı başlatıyoruz. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.” dedi.

KADINLARA CHP’DEN DAVET VAR

Kadınları Cumhuriyet Halk Partisi’ne davet edene Aliağa Kadın Kolları Başkanı Bakır, “Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz eşit temsil, eşit katılım talebimizi arttırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimiz olacak. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, yek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç Anadolu’nun kadınlardan gelecek. Ve mutlaka başaracağız.  Haydi, kadınlar barış, bolluk ve bereket için siyasete.” dedi.

Son Sayı Gazetemizin son sayısını okumak için tıklayınız.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894