• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İzmir 21 °C

CHP'de Yıldönümü Coşkusu

CHP'de Yıldönümü Coşkusu
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ KUDRET KARAKULAK / Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aliağa'da da Cumhuriyet Halk Partisi Kuruluşunun 89. yıldönümü kutlandı. İlçe Başkanlığı’nda toplanan partililer İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile birlikte Cumhuriyet Mey

-CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI PARTİLERİNİN KURULUŞUNUN 89. YILINI KUTLADI.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ KUDRET KARAKULAK / Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aliağa'da da Cumhuriyet Halk Partisi Kuruluşunun 89. yıldönümü kutlandı. İlçe Başkanlığı’nda toplanan partililer İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile birlikte Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Burada bir dakikalık saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı’nı okuyan partililer adına İlçe Başkanı Oğuzhan Atatürk anıtına çelenk sundu.

chp-aliaga-89-kurulus-yildonumu-(4).jpg

Partilerinin kuruluş tarihinin 9 Eylül olmasının çok özel ve anlamlı olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan “Önderimiz Gazi Mustafa Kemal vatanımızın düşman işgalinden tamamen temizlendiği 9 Eylül tarihini partimizin kuruluş yıldönümü olarak belirlemiştir. 9 Eylül aynı zamanda İzmir'in de düşman işgalinden kurtuluş tarihidir. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün, demokrasinin, özgürlüğün ve çağdaşlaşmanın karşısındaki odaklarla mücadeleden biran bile vazgeçmemiş ve vazgeçmeyecek olan Cumhuriyet Halk Partisi, ulusumuzun en büyük güvencesidir. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yol arkadaşlarını ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne emek veren tüm partililerimizi şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin temel ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermeden, bağımsızlık, özgürlük ve laik cumhuriyetin koruyucusu, demokrasinin, özgürlüğün ve geleceğimizin güvencesi partimizin 89. kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm partililerime sevgi ve saygılar sunarım.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894