• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C

CHP'den yerel Seçim Hatırlatması

CHP'den yerel Seçim Hatırlatması
Yerel Seçim Çalışmalarına erken başlayan Menemen CHP İlçe Başkanı Av. İsmail AKINCI yaptığı basın açıklamasında Yerel Seçim çalışmalarına erken başladık. Önümüzdeki 8 aylık süreci en iyi şekilde hep birlikte var gücümüzle çalışıp Menemen Belediyesinden CH

CHP MENEMENDEN YEREL SEÇİMLER İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Yerel Seçim Çalışmalarına erken başlayan Menemen CHP İlçe Başkanı Av. İsmail AKINCI yaptığı basın açıklamasında Yerel Seçim çalışmalarına erken başladık. Önümüzdeki 8 aylık süreci en iyi şekilde hep birlikte var gücümüzle çalışıp Menemen Belediyesinden CHP bayrağını indirtmeyeceğiz diyerek sözlerine başladı.

30 Mart 2014 günü yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde aday belirlenmesinde “Büyükşehir Belediye başkanlıkları, il, ilçe ve belde belediye başkanlıkları, belediye ve il genel meclis üyelikleri” örgütlerimizden gelen yoğun isteklerden dolayı genel merkezimiz Yüksek Seçim kurulunun seçim takvimini beklemeden yapılmasına karar verdi.

Bu nedenle 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde aday adayı olmak isteyen ilçe yöneticisi arkadaşlarımın en geç 15 Temmuz 2013 Pazartesi günü saat 17:00ye kadar istifa etmeleri gerekmektedir. Aday adayı olmak isteyenlerin ise 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat 17:00e kadar evraklarını tamamlayıp ilçe sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir. Aday adayı olacak arkadaşların bu tarihlere dikkat etmelerini ve hak mahrumiyeti yaşamamalarını diler Şu anda Devlet Memuru olup aday olmayı düşünenler yüksek seçim kurulunun açıklayacağı takvime göre istifa edip aday adayı olabileceklerdir. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim diyerek sözlerini tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894