• BIST 9596.83
  • Altın 2479.762
  • Dolar 32.503
  • Euro 34.6364
  • İzmir 28 °C

CHP'li Gençler Engellileri Unutmadı

CHP'li Gençler Engellileri Unutmadı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Chp Aliağa Gençlik Kolları’nın Engelliler Yararına Sahneleyeceği “Engel Düşüncededir” Adlı Tiyatro Oyunu 12 Ocak 2013 Cumartesi Günü,Saat 19:00’da Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde.

CHP ALİAĞA GENÇLİK KOLLARI’NDAN ENGELLİLER YARARINA TİYATRO

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Chp Aliağa Gençlik Kolları’nın Engelliler Yararına Sahneleyeceği “Engel Düşüncededir” Adlı Tiyatro Oyunu 12 Ocak 2013 Cumartesi Günü,Saat 19:00’da Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde.

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları,yurt genelinde engelli vatandaşların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve destek olabilmek adına engellilere yönelik tiyatro oyunu sahneleme kararı aldı.Tiyatronun sahnelenmesinden elde edilecek gelir ile Aliağa’da yaşayan bedensel engelli vatandaşlara ulaştırılmak üzere motorlu tekerlekli sandalye alınmasının hedeflendiği belirtildi. Amaçlarının engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek ve bir nebze olsun destek vermek olduğunu belirten Chp Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Onur Demir;”Bizler her geçen gün vatandaşlarımızın sorunlarını anlamaya yönelik daha çok çalışma yapıyoruz.Bu hedef doğrultusunda sanatsal bir çalışma yapmanın uygun olacağını düşündük.Halkımızın desteği ve Oyunumuzun geliri ile Aliağa’da gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ederek motorlu tekerlekli sandalyelerimizi vatandaşlarımıza ulaştıracağız.Bizler asıl engelin insanların kendilerini birer engelli adayı olarak görmeme düşüncesinde olduğunu düşünüyoruz.Tiyatro oyunumuzda da bu tema üzerinden halkımızın dikkatini çekmeye çalışacağız.Halkımıza yönelik sosyal ve sanatsal faaliyetlerimiz devam edecek.”dedi. Cihan Pazarcı’nın yazıp aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği,Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları’nın birçok üyesinin rol aldığı “Engel Düşüncededir” adlı tiyatro oyununun ilerleyen zamanlarda yapılacak organizasyonlar ile çevre il ve  ilçelerde de sahnelenmesinin hedeflendiği belirtildi. “Engel Düşüncededir” adlı tiyatro oyunu 12 Ocak 2013 Cumartesi günü,Saat 19:00’da Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894