• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İzmir 22 °C

CHP'li Gençler Yazdı Oynadı

CHP'li Gençler Yazdı Oynadı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları’nın oluşturduğu tiyatro ekibi, ilk oyununu engelliler yararına sahneledi. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde “Engel Düşüncededir” adlı tiyatro oyunu ile sahne alan gençler profesyonelleri

CHP’Lİ GENÇLER ENGELLİLER İÇİN YAZIP OYNADI; “ENGEL DÜŞÜNCEDEDİR” 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA GENÇLİK KOLLARI’NIN OLUŞTURDUĞU TİYATRO EKİBİ, İLK OYUNUNU ENGELLİLER YARARINA SAHNELEDİ.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları’nın oluşturduğu tiyatro ekibi, ilk oyununu engelliler yararına sahneledi.  Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde “Engel Düşüncededir” adlı tiyatro oyunu ile sahne alan gençler profesyonelleri aratmadı. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Pazarcı’nın yazıp yönettiği oyun izleyenlerden tam not aldı. Son derece net mesajlar veren ve izleyenleri oldukça etkileyen oyun sonrası oyuncuları salon ayakta alkışlarken, oyuncuları ilk kutlayanlar CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan oldu. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in yanı sıra İzmir Milletvekillerinin tamamına yakını,  İstanbul milletvekili Şafak Pavey ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu telgraflar göndererek gençleri tebrik ettiler ve başarı dileklerinde bulundular. Oyunu bir çok davetlinin yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in Danışmanı Tolga Çobanoğlu da izledi.

5 AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE

15 kişilik tiyatro ekibi kurarak sosyal bir mesaj vermek istediklerini ifade eden Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Onur Demir, “15 kişilik amatör tiyatro ekibi oluşturduk ve uzun süredir bu oyunu için hazırlanıyorduk. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen başta ilçe Başkanımız Özlem Şan Oğuzhan ve Belediye Başkanımız Turgut Oğuz olmak üzere katkılarını ve desteğini esirgemeyen herkese ve oyun için emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.  Demir tiyatronun gelirliyle 5 akülü tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibine ulaştıracaklarını belirtti. 

İLÇE BAŞKANI OĞUZHAN: GENÇLERİMİZ PARTİMİZİN VE ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİ

Tiyatro ekibindeki geçleri tebrik eden ve oyunun yönetmeni Cihan Pazarcı’ya teşekkür çiçeği sunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan yaptığı konuşmada; “Bu anlamlı geceye katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Gençlerimizle gurur duyuyorum, sizlerinde aynı gururu duyduğunuzu gözlerinizden okuyorum. Böylesi başarılı bir çalışmaya imza attıkları için gençlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Sizler iyi ki varsınız. Sizlerle büyüyeceğiz, sizlerle daha aydınlık bir Türkiye inşa edeceğiz, partimizin ve ülkemizin aydınlık geleceği sizlersiniz.” Dedi.

İL BAŞKANI ALİ ENGİN: PARTİ OLARAK HERKESİ KUCAKLIYORUZ

Oyunda emeği geçen gençleri kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin de; “Gençlerimizi sosyal bir konuya değindiği için kutluyorum. Oyunda verdiğiniz tüm mesajlara katılıyorum. Asıl engelliler engelleri görmeyenlerdir, engellileri sosyal alandan uzaklaştıranlar eve hapsedenlerdir, onları hukuken, siyaseten görmeyenlerdir. Türkiye’de 10 milyon civarında engelli olduğunu biliyoruz, kentimizde de 400-500 bin  civarında engelli  var. Yılbaşında fuarda büyük bir yılbaşı balosu yaptık. Parti olarak toplumun her sorununda olduğu gibi engellilerin de sorunlarına çözümler üretmek için çalışıyoruz. Demokrasinin en büyük göstergelerinden biri toplumun engellilerine sahip çıkmasıdır. Gençlerimizi bu anlamlı projeleri nedeniyle bir kez daha tebrik ediyorum ve tüm engellerin kaldırıldığı günler diliyorum.” dedi.

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU TELGRAF GÖNDERDİ, MESAJI UZUN SÜRE ALKLIŞLANDI

Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen oyun sonrası CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın yanı sıra CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri Züleyha Bingöl ve Rıza Gök,  CHP İzmir eski milletvekili Muharrem Toprak, İl gençlik kolları başkanı İbrahim Soydan Aliağa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kabadayı, Aliağa Engelliler Derneği Başkanı Emin Uray tiyatro ekibinde yer alan gençleri kutladı.  Ayrıca oyun için gençleri kutlayan bir başka isim de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Gönderdiği telgrafla gençleri kutlayan ve  başarılar diyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun mesajı salonu dolduran izleyenler tarafında uzun süre alkışlandı. Ayrıca Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İzmir Milletvekillerinin tamamına yakını,  İstanbul milletvekili Şafak Pavey ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da telgraflarıyla gençleri tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular.         

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894