• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

CHP’li Tunçbay’dan Tehdit Gibi Açıklama: "Yargılanacaklar"

CHP’li Tunçbay’dan Tehdit Gibi Açıklama:  "Yargılanacaklar"
CHP’Lİ TUNÇBAY’DAN TEHDİT GİBİ AÇIKLAMA: "YARGILANACAKLAR"

CHP’Lİ TUNÇBAY’DAN TEHDİT GİBİ AÇIKLAMA:  "YARGILANACAKLAR"

CHP’li Foça Belediye Meclis Üyesi Serdar Tunçbay’dan gündeme oturan bir paylaşım geldi.

CHP’li Tunçbay, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; Fethullahçı Terör Örgütü’nün pek çok unsurunca dile getirilen 'bahar gelecek' söylemini destekleyen ifadeler kullandı.

CHP’li Tunçbay'ın “Yakın bir günde bunların yargılandığı göreceğiz” şeklinde bir ifade kullanması kafalarda soru işareti bıraktı.

9 Nisan Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın miting yapacağı Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda devam eden hazırlık çalışmalarından fotoğrafladığı çeşitli görselleri yazılı açıklamasını desteklemek adına paylaşan Serdar Tunçbay, “Bu şatafat bizim vergilerimizle sağlanıyor” diyerek,  burada yapılan çalışmaların da vatandaşın cebinden çıktığını iddia etti.

CHP’li Tunçbay’ın tepki çeken paylaşımında kullandığı  “galiba dünya dışından gelen bir acayip varlığa konukluk edeceğiz” ifadesi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üstü kapalı hakaret olarak yorumlandı.

CHP’li Tunçbay’ın bu skandal paylaşımına Foçalı ünlü Mimar Ercüment Kuyumcu da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Geldikleri gibi giderler” sözüyle destek verdi.  

CHP’li Tunçbay, tartışmaları da beraberinde getiren paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bilen bilir burası Gündoğdu meydanı (İzmir) . Bu şatafat bizim vergilerimizle sağlanıyor. Galiba dünya dışından gelen bir acayip varlığa konukluk edeceğiz. Canım Memleketim bu da gelir bu da geçer ağlama. Aldırma gönül aldırma. Yakın bir günde bunların yargılandığı göreceğiz. Çünkü buraları Medeniyetin Beşiği Anadolu.”
Serdar Tunçbay’ın paylaşımına tepki gösteren AK Partili Foçalılar, “3 dönemdir Foça Belediyesi’nin, yani vatandaşın parası rakı-balık masalarında fütursuzca harcanıyor. Öyle ki Foça’da belediye kasasından paraların havaya nasıl harcandığını biz söylemiyoruz. CHP Foça Eski İlçe Başkanı  Osman Mert söylüyor. Kaldı ki Sayın Mert’in 2014 yerel seçimleri öncesinde yaptığı miting konuşmaları kayıtlarda var.  Ayrıca sayın dürüst meclis üyesi Serdar Tunçbay, AK Parti miting masraflarının vatandaşın cebinden çıktığını söylüyor ve bu sözde harcamalara tepki gösteriyor. Velev ki iddiasında haklı olsun, ama bu defa da adama sormazlar mı; ‘Yahu kardeşim sen bu kadar duyarlısın da;  CHP’li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, vatandaşın parasını heba ederken aklın neredeydi? Yerel seçim öncesinde belediye imkanlarını kullanan partililerine niçin tepki göstermedin?" diyerek, Tunçbay’ı iddiasını ispata davet ettiler.
/ EGE BASIN GRUBU aliağa haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894