• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İzmir 22 °C

CHP'liler Atasına KOŞTU

CHP'liler Atasına KOŞTU
Yüzlerce kişi ile birlikte Parti binasından Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyen CHP’liler, Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulundular. İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “O’na saygılarımızı sunmaya geldik. Bir yola çıkıyoruz. Bize güç ver demeye gel

CHPLİLER ATA'NIN HUZURUNA ÇIKTI

Göreve yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe yönetimi, Partilerinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktılar.

Yüzlerce kişi ile birlikte Parti binasından Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyen CHP’liler, Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulundular. İlçe Başkanı Özcan Durmaz, “O’na saygılarımızı sunmaya geldik. Bir yola çıkıyoruz. Bize güç ver demeye geldik”

ozcan-durmaz-alg_0222.jpg

HABER: Soner TÜLEK

Aliağa Cumhuriyet Halk Partisi'nde Özcan Durmaz başkanlığında göreve seçilen yeni yönetim, Atasına çelenk sunup, saygı duruşunda bulundu. Geçtiğimiz akşam saatlerinde İlçe merkezinde toplanan yönetim kurulu üyeleri ve partililer, kortej halinde İstiklal Caddesi ve Hükümet Caddesi’ni takip ederek Cumhuriyet Meydanı’na geldiler.

Eski Belediye Başkanı Hakkı Ülkü, belediye ve il genel meclisi üyeleri ve muhtarların yanı sıra yüzlerce partilinin katıldığı törende; İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Atatürk Anıtı’na çelenk koyduktan sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulundular. Daha sonra İlçe Başkanı Durmaz, partililere hitaben bir konuşma yaptı.

ÖZLEDİĞİMİZ TABLOYA ULAŞTIK

Parti olarak son günlerde özledikleri tabloya ulaştıklarını belirten İlçe Başkanı Durmaz, "Bizi yalnız bırakmadınız. Ulu önder Atatürk'ün Anıtı’na çelenk koyma töreninde bizimle birlikte oldunuz. Partimizin son günlerdeki etkinliklerde ortaya koymuş olduğu kaynaşmış fotoğraftan büyük bir mutluluk duyuyorum. Partililerimizin de bu mutluluğu yüreklerinde hissettiklerini biliyorum" dedi.

HERŞEYİ ATATÜRK'E BORÇLUYUZ

Parti olarak Cumhuriyetin koruyucusu olduklarını belirten Özcan,"Ulu önderimizin huzurundayız. Partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, bugün ülkemizde güzel olan ne varsa  her şeyin sebebi olan O’na minnettarız. O’na saygılarımızı sunmaya geldik. Bir yola çıkıyoruz. Bize güç ver demeye geldik. Ve ona diyoruz ki; Kurmuş olduğun Cumhuriyeti, Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu ülkenin aydınlık insanları tarafından sonsuza değin yaşatacağız"

Durmaz’ın konuşmasının ardından partililer alkışlarla dağıldılar.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894