• BIST 9079.97
  • Altın 2325.078
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.9427
  • İzmir 15 °C

ÇTSO'ya isabet eden esrarengiz kurşun FETÖ'nün silahından mı çıktı?

ÇTSO'ya isabet eden esrarengiz kurşun FETÖ'nün silahından mı çıktı?
Çanakkale’de FETÖ ve PKK terör örgütlerine karşı duruşu ve tavırlarıyla öne çıkan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'na silahlı saldırı yapıldı.

 Bina dışından uzun namlulu olduğu tahmin edilen silahla ateş eden kişilerin kim ya da kimler olduğunu Jandarma araştırıyor. ÇTSO binasının üst katında bulunan restoran kısmına isabet eden mermiler can kaybına ya da yaralanmaya neden olmadı.

Öğle saatlerinde yaşanan saldırının ardından ÇTSO Başkanı Bülend Engin, FETÖ ve PKK terör örgütüne karşı Çanakkale’de yürüttükleri mücadelenin ve devletin yanında yer almalarından dolayı rahatsız olanların varlığını belirterek “Bu mermiler onlar tarafından sıkılmıştır. Silahla değil tankla, topla, tüfekle de gelseler bu büyük vatan savunmasından, mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Kurşunlar binanın üst katındaki camlara isabet ederken, o sırada Bülend Engin binada bulunmuyordu.

ÇTSO Başkanı Bülend Engin saldırıdan sonra şu açıklamayı yaptı: "ÇTSO binamıza silah sıkılarak, kurşun kadar yakın olduklarının mesajı verilmek istenmiştir. Son zamanlarda Çanakkale’de FETÖ 'ye ve Vatanı Milleti bölmeye çalışan PKK hainlerine karşı yürüttüğümüz mücadeleden rahatsız olanlar var. Bizim Allah'a verecek bir canımız var. Bu kahpe kurşunlar bizim mücadelemizi vatana millete hizmet aşkımızı söndüremez. Ne FETÖ ’nün ne PKK 'nın ve bunların uzantılarının tehditlerine pabuç bırakmayız.  15 Temmuz'da şehit olanları ve gazileri unutmadık. Yüreği yeten karşımıza çıkar. Çanakkale’de ve FETÖ ve PKK uzantıları destekçileri ve bizzat bu örgütlerin üyeleri ÇTSO 'da barınamazlar. PKK'yı barındırmadık. Darbe girişimi 17/25 Aralık ile olmuştur. O gün bu canımız vatanımızda ne olup bittiğini anlayamadım, diyen olamaz. 17/25 Aralık 2013 ve sonrası ağırlık verdiğimiz FETÖ karşıtı duruşumuzdan bir adım geri atmayacağız. Odamızın dışında da bunlara karşı her türlü mücadelede varız ve olacağız. Biz Çanakkale'de Türk, Kürt, Alevi, Sünni her türlü inanç ve milliyet ayrımına karşı durduk. Biriz, beraberiz dedik. Teröre ve FETÖ’ye karşı Çanakkale’de yürüttüğümüz mücadele ve duruştan rahatsız olanlar bize bu mermileri sıktılar. Milletimiz 15 Temmuz'da tankların önüne çıkarak mücadelesini sürdürürken biz de burada darbe ve onun uzantılarına karşı duruyoruz. Bu yolda mücadelemize de devam etmekten bir adım geri durmayacağız. Bir canımız var.Vatan Millet için feda olsun".  EGE BASIN GRUBU 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894