• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • İzmir 16 °C

Denizle Hava İzmir’de Buluşuyor

Denizle Hava İzmir’de Buluşuyor
Türk tatilcilerin son yıllarda artan cruise ilgisine hava desteği geldi

DENİZLE HAVA İZMİR’DE BULUŞUYOR!

Türk tatilcilerin son yıllarda artan cruise ilgisine hava desteği geldi. Turizmin Ege merkezli iki firması Celestyal Cruises ile SunExpress arasında imzalanan işbirliği kapsamında İstanbul ve Anadolu’dan tatilciler havayoluyla İzmir’e bağlanarak; Celestyal Cruises ile Yunan Adaları turlarına katılabilecek.


Denizle Hava İzmir’de Buluşuyor paylaşan: egeplay

Yunan Adaları turlarıyla Türk tatilcilerin gönlünü fetheden Celestyal Cruises, SunExpress’le stratejik bir işbirliğine imza attı. Hava ile denizi buluşturan bu işbirliği kapsamında; Türk tatilcilerin son yıllarda artan cruise ilgisine; havayolu desteği sağlanacak.

Denizle havadaki bu stratejik işbirliği; İstanbul ve Anadolu’yu İzmir’e bağlayacak. Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Van olmak üzere toplam 13 noktadan İzmir’e havayoluyla bağlanacak Anadolu gezginleri; İzmir’den gemiye binerek Celestyal Cruises’la vizesiz Yunan Adaları turlarına katılabilecek.

ANADOLU HALKINA CRUİSE TECRÜBESİ YAŞATACAĞIZ

Turizmin Ege merkezli iki yıldız firması SunExpress ile Celestyal Cruises arasındaki stratejik anlaşmaya dair imzalar; İzmir’e demirleyen Celestyal Cruises gemisi Nefeli’de atıldı. Mayıs ayında Yunan Adaları turlarını başlatan Celestyal Nefeli’nin sezon boyunca İzmir, Çeşme ve Kuşadası limanlarına demirleyerek; biniş ve inişlerini buradan yapacağını belirten Celestyal Cruises Türkiye Temsilcisi Karavan Cruises Direktörü Özgü Alnıtemiz; ‘’Turizmde her şeyin başı ulaşım. Son yıllarda Türk tatilcilerin kruvaziyer turizme ilgisinde ciddi artış var. 2015 yılında; önceki yıla göre % 135 büyüyen Celestyal Cruises olarak bu yıl ki hedefimiz 45 bin Türk yolcuyu cruise’larımızda ağırlamak. Cruise yolcularımızın yüzde 70’i uçak, yüzde 10’u otobüs, yüzde 20’si de kendi araçlarıyla gemiye geliyor. Bu stratejik işbirliği çerçevesinde yolcularımıza alternatiflerle uçaklı cruise paketleri sunacağız. Böylece uçak fiyatlarının da sabitlenmesiyle; Anadolu halkına cruise tecrübesini daha ekonomik paketlerle yaşatacağız’’ dedi.

İŞBİRLİĞİMİZİN AMACI İZMİR’İ TANITMAK

Akdeniz ve Ege’ye tarifeli seferlerle en fazla turist getiren SunExpress’in Satış Pazarlama Türkiye Grup Müdürü Ece Şenev ise Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in İzmir’den operasyonlarını başlatmasının üzerinden 10 yıl geçtiğini belirterek, “Biz, İzmirli iş ortaklarımız olan acentelerimiz ve tur operatörlerimizle beraber İzmir’de büyüdük. Bu anlamda da İzmir’in gelişimi için gerekli her türlü desteği verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bugün de yine İzmir iç turizminin canlanması için iş ortağımız, İzmir’in köklü acentelerinden Karavan Turizm’le bu defa iç turizm için işbirliği yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu işbirliğimizin de amacı İzmir ve İzmir’i tanıtmak” diye konuştu.

CELESTYAL CRUİSES HAKKINDA

30 yıllık tecrübesiyle bir dünya markası olan Celestyal Cruises ana limanı Yunanistan olan tek gemi seyahati operatörü; Yunan Adaları, Türkiye ve Küba’nın rakipsiz gemi seyahati şirketidir. Şirketin gemilerinden ikisi olan “Thomson Spirit” ve “Thomson Majesty” TUI AG’nin Thomson Cruises şirketine kiralanmıştır. 2011 yılından beri, Celestyal Cruises güvenli, emniyetli ve sağlıklı bir yolcu gemisi ortamını destekleyen dünya çapında bir gemi seyahati sektörü birliği olan Cruise Lines International Association (CLIA Europe) (Gemi Seyahati Hatları Uluslar Arası Derneği) üyesidir. Celestyal Cruises, yolcularına tematik Ege turlarının yanı sıra 8 günlük seferlerle otantik bir Küba gemi seyahati deneyimi sunuyor. Celestyal Cruises logosu denizi, güneşi ve rüzgarı çağrıştırırken Helen köklerine uzanan hikayesini; ekonomiyi desteklemeye ve çevreyi korumaya olan bağlılığını anlatıyor. / EGE BASIN GRUBU

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894