• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İzmir 23 °C

Devrim, Hedefe Ulaşmak İçin Deplasmanda da Kazanmak Lazım

Devrim, Hedefe Ulaşmak İçin Deplasmanda da Kazanmak Lazım
Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde yaptığı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “Pazar günü deplasmanda son üç maçta 7 puan toplayan bir takıma karşı oynayacağız. Şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyorsanız kesinlikle dışardan da 3 puan getirmek zorundasınız” dedi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 20 puanla 3’üncü sırada yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla devam ediyor. Mümin Özkasap Stadı’nda 3-1 mağlup ettikleri Fatih Karagümrük maçını değerlendiren ve pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Darıca Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan teknik direktör Levent Devrim şampiyonluk hedefine ulaşmaları için deplasmandan da kazanmaları gerektiğini dile getirdi. Fatih Karagümrük maçında bir 90 dakikayı geride bıraktıklarını galibiyetle kapattıklarını söyleyen teknik direktör Levent Devrim, “ Zor bir maçtı. Bizim gibi aynı hedefi kovalayan bir takımla oynadık. Bireysel olarak baktığınız zaman iyi oyunculardan kurulu bir takımdı Fatih Karagümrük. O anlayışla hazırlandık maça. Kendi adımıza iyi bir maç oldu. Beklediğimiz gibi zorda geçti maç. Kaçırdığımız net gol pozisyonları vardı. Genel anlamda doğru oynamaya çalıştık, çok sabırlı oynamaya çalıştık. Oyun disiplininden kopmamamız gereken bir maçtı. Çünkü yapacağınız hatalar size karşılığında ceza olarak gelebilirdi. O cezayı kesebilecek oyuncu grubu var orda. İyi oynadık, iyi mücadele ettik ve kazandık. Daha öncede kendi evimizde bizim gibi hedefleri olan Şanlıurfaspor’u mağlup etmiştik. Böyle iki rakibi yenmek bize daha ayrı bir güven getirdi. Kendi sahamızda bir üstünlüğümüz var bu anlamda. Bunu devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu. 

“ ZOR BİR DEPLASMAN MAÇINA ÇIKACAĞIZ” 

Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Darıca Gençlerbirliği’nin yükselişe geçen bir takım olduğunu ifade eden teknik direktör Levent Devrim, “ Darıca Gençlerbirliği takımı son üç maçta hanesine 7 puan yazdırmış bir takım. Antrenör değişikliğinden sonra bir çıkış yakaladılar. Zor bir deplasman.Biraz sahaları sıkıntılı ancak bizimde bir hedefimiz var. Hedefimizi yakalama adına biz her maçtan 3 puan bekliyoruz. Bu doğrultuda Darıca maçının hazırlıklarına başladık. Hafta sonuna kadar hazırlanıp en iyi ve en doğru kadromuzla Darıca’da en iyi oyunumuzu oynayıp sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.” dedi. 

“ KENDİ SAHAMIZDA BİRAZ DAHA COŞKULU OYNUYORUZ” 

İç sahada oynadıkları 5 maçı kazanmalarıyla ilgili  olarak da  açıklamalarda bulunan teknik direktör Levent Devrim, “ Kendi sahamızda biraz daha coşkulu oynuyoruz, daha güvenli oynuyoruz belki de. Farklı bir kimliğe bürünüyor oyuncularımız. Gerçi deplasmanda oynadığımız son Konya maçında da aynı coşkuyu yakaladık biz. Taraftar desteği arkamızda daha iyi oluyor. Ancak dışardan da puan getirmek lazım. Şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyorsanız kesinlikle dışardan da 3 puan getirmek zorundasınız. Biz içerdeki oyun istikrarımızı ve skor istikrarımızı deplasman maçlarında da sürdürmek istiyoruz. Dışardan getirmek istediğimiz en maksimum puanı getirmek istiyoruz. Son maçta önemli bir destek vardı. Ben olaya şöyle bakıyorum. Seyirciyi tribünlere getirecek olan bizleriz. Biz ne kadar iyi oynarsak, ne kadar iyi mücadele edersek skorlar bizim lehimize ne kadar iyi olursa mutlaka taraftarlarda gelecektir. Her geçen hafta gelişen bir tribün sayımız var. Biz iyi futbol oynamaya, yukarılarda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894