• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

DHL Express Sertifikalandı

DHL Express Sertifikalandı
DHL Express, uluslararası gemi ve hava kargo taşımacılığı endüstrisinin yüksek standartlar sağlamasını teşvik eden ve ileri teknoloji şirketlerinden oluşan Teknoloji Varlıklarını Koruma Birliği (TAPA) tarafından verilen en üst düzey “Güvenlik Standa

DHL EXPRESS’İN GÜVENLİ HİZMETİ SERTİFİKALANDI

DHL Express, uluslararası gemi ve hava kargo taşımacılığı endüstrisinin yüksek standartlar sağlamasını teşvik eden ve ileri teknoloji şirketlerinden oluşan Teknoloji Varlıklarını Koruma Birliği (TAPA) tarafından verilen en üst düzey “Güvenlik Standardı” sertifikası “TAPA A”yı almaya hak kazandı. Lojistik sektöründe göstermiş olduğu yüksek kaliteli hizmetlerinden dolayı, Türkiye’de sektörün gelişmesinde öncü rol alan DHL Express güvenilirliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

DHL Express’in güvenlik standartlarını her geçen gün geliştirmeye yönelik çalışmalarının, müşteri memnuniyeti açısından önemli bir kriter olduğunu dile getiren DHL Express Türkiye Operasyon Direktörü Aad Van Der Weijden, express taşımacılık sektöründe sadece hızlı hizmet vermenin yeterli olmadığına, hız ile birlikte güvenli hizmet veriyor olabilmenin önemine değindi. Aad Van Der Weijden güvenliğin, sürekli değişim gösteren küresel piyasa çevrelerinde yaşamsal bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak ekspres endüstrisinde de rekabetçi bir üstünlük olduğunu söyledi.

Bütün operasyon araçlarının giriş ve çıkışlarının kameraya kayıt edilmesinden, güvenlik personeline kadar birçok kriterde denetlenen DHL Express Türkiye, Gelişmekte Olan Pazarlar Bölgesinde bu sertifikaya sahip olan az sayıda tesisten biri oldu.

 

YENİ GÖRÜNTÜLÜ HABER SİTENİZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894