• BIST 9731.74
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 27 °C

Dikili Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Dikili Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
İlçesinde gerçekleştirdiği hizmet seferberliğiyle dikkatleri üzerine çeken Dikili Belediyesi, artan iş yükü ve çalışma yoğunluğuna orantılı olarak araç filosunu güçlendirip geliştirmeyi de sürdürüyor.

DİKİLİ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ​
 
İlçesinde gerçekleştirdiği hizmet seferberliğiyle dikkatleri üzerine çeken Dikili Belediyesi, artan iş yükü ve çalışma yoğunluğuna orantılı olarak araç filosunu güçlendirip geliştirmeyi de sürdürüyor.
 
CHP'li Mustafa Tosun'un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından gerçekleştirilen araç takviyesi hamleleriyle yeni ve modern bir araç filosuna kavuşan Dikili Belediyesi'ne bir destek daha Türkiye Belediyeler Birliği'nden geldi. Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un en üst seviyede gerçekleştirdiği girişimlere olumlu yanıt veren Türkiye Belediyeler Birliği yönetimi, Dikili Belediyesi'ne bir adet 2016 model çok yönlü kullanılabilen kepçe hibe etti.
 
HER NOKTADA HİZMET KALİTESİ ARTIYOR
Türk turizmin gözde ilçelerinin başında gelen Dikili'de artan iş gücünü karşılamak ve hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için göreve geldiği ilk günden itibaren gece gündüz demeden çalışan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, kentin geleceği için önem arz eden bir hamleyi daha başarıyla sonuçlandırdı. Başkan Tosun, kırsal mahalleler ile ilçe merkezi ayrımı yapmaksızın her noktadaki hizmetlerin daha da verimli hale gelmesi için sürdürdüğü araç filosunu güçlendirme çalışmalarında çok önemli bir adım daha atarak üyesi oldukları Türkiye Belediyeler Birliği'nde yapmış olduğu girişimler sonucunda, araç filosuna 2016 model çok yönlü kepçenin hibe olarak kazandırılmasını sağladı. Bilindiği üzere Dikili Belediyesi hemşerilerine sunduğu hizmetin kalitesini artırmak ve birim müdürlüklerinin hizmeti vatandaşın ayağına götürmesi hedefiyle daha önce de araç filosunu 10 yeni binek araçla takviye etmişti. 
 
“BÜYÜK KATKI SUNACAK”
Kaliteli hizmetin en hızlı ve en kısa zamanda kent geneline ulaşması için her zaman özveriyle çalıştıklarını söyleyen Başkan Tosun, hibe olarak araç filosuna katılan tam donanımlı kepçenin faaliyet alanındaki hizmetleri daha da hızlandıracağını dile getirerek şöyle konuştu:
 
“Dikili Belediyesi olarak hemşerilerimize en kaliteli hizmeti zamanında sunmak için araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Daha önceden hizmetin vatandaşlarımızın ayağına gitmesi için binek araçlarımızı yenileyerek modernize etmiştik. Şimdi de iş makinesi ihtiyacımızı da Türkiye Belediyeler Birliği'nde yaptığımız başarılı girişimler sonucunda birlikten hibe olarak karşılayıp araç filomuzu daha da güçlendirdik. Bu sonuçla planladığımız hizmetlerimiz hızlanacak ve hem zamandan kazanacak hem de iş yoğunluğunu hafifletmiş olacağız. İlçemiz için çok fayda sağlayacak olan bu iş makinesi hibesinin gerçekleşmesinde büyük destek veren birlik yöneticilerine ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da bilmelidir ki, Dikili Belediyesi her türlü olanağı kentinin faydasına çevirme ve en iyi hizmeti kentine, kentlisine sunabilme hedefinden asla taviz vermeyecektir” /EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894