• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İzmir 27 °C

Dikili Belediyesi’nden Kış Kurslarına Davet

Dikili Belediyesi’nden Kış Kurslarına Davet
Dikili’de insana ve sosyal yaşama dair yaptığı yatırımlara kesintisiz olarak devam ediyor.

DİKİLİ BELEDİYESİ’NDEN KIŞ KURSLARINA DAVET

Dikili’de insana ve sosyal yaşama dair yaptığı yatırımlara kesintisiz olarak devam ediyor.

"7’den 70’e tüm yüzler gülecek" sloganı ile hizmet seferberliği sürdüren Dikili Belediyesi, son iki yılda olduğu gibi bu yılda hemşirelerine kış dönemi kültür, sanat, spor etkinlikleri ile hobi ve meslek kursları imkanı sunuyor.

SON BAŞVURU 14 EKİM

Çocukların, gençlerin, yetişkinlerin, 7’den 70’e tüm Dikilililerin sporla, sanatla, kültürel etkinliklerle iç içe yaşaması ve yeteneklerini geliştirip yeni beceriler kazanabilmesine katkı sunmak için her yıl yaz ve kış dönemi olarak 2 ayrı grupta gerçekleştirdiği hobi ve meslek kurslarının kış dönemi kayıtları devam ediyor. Dikili ilçe sınırlarında insana ve sosyal yaşama dair gerçekleştirdiği örnek çalışmalarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Dikili Belediyesi, hemşerilerinin yeteneklerini geliştirip bir yandan da yeni beceriler kazanabilmesi amacıyla açtığı hobi ve meslek kurslarının bu yıl ki kış dönemi içeriği çok sayı da branşlarla dolu. Kayıt için başvuruların 14 Ekim’e kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen yapılabileceği kurslar Ekim ayının son haftası başlayacak. Belediye yetkilileri kış dönemi kültür, sanat, spor etkinlikleri ile hobi ve meslek kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların, 0 (232) 671 40 20 nolu telefondan 142 veya 143’ü tuşlayarak bilgi alabileceğine dikkat çekti.

YAZ SEZONUNA KADAR KESİNTİSİZ SÜRECEK

Kentte yeni güzelliklerin, dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerinin hayat bulacağı kurslarda Bağlama, Halk Oyunları,  Çini İşlemeciliği, Tiyatro, Drama, Jimnastik, Müzik, Keman, Bale, Gitar, Pilates ve Resim branşlarında eğitim verilecek. Alanında uzman öğreticiler tarafından verilecek kurslar Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü himayesinde Dikili Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilip yaz sezonuna kadar kesintisiz sürecek.

“KENTİMİZE VE KENTLİMİZE YATIRIMLAR DEVAM EDECEK”

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Dikili Belediyesi olarak kentimize ve kentlimize yatırım yapmaya tüm hızıyla devam ediyoruz. Ekim ayının son haftasında başlayacak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz öncülüğündeki kurslarımızla 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın spor yapabilmeleri, kültürel, sanatsal etkinliklerle, hobi ve meslek kurslarında beceri kazanabilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Düzenlediğimiz bu kurslarla kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında hem çocuklara hem de yetişkinlere hizmet vereceğiz. Tüm hemşerilerimizi kış dönemi kurslarımızdan yararlanmaya davet ediyorum” dedi./Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894