• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 22 °C

Dikili ve Kınık’ta Sertifika Töreni

Dikili ve Kınık’ta Sertifika Töreni
Kınık Belediyesi Toplantı salonunda ve Dikili Kültürevinde gerçekleştirilen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika töreninde hoş geldiniz konuşması yapan Bergama Ticaret Odası Genel Sekreteri Gülay Koç düşüncelerini aktarmak üzere sözü Kınık Bel

DİKİLİ VE KINIK’TA SERTİFİKA TÖRENİ

Kınık Belediyesi Toplantı salonunda ve Dikili Kültürevinde gerçekleştirilen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika töreninde hoş geldiniz konuşması yapan Bergama Ticaret Odası Genel Sekreteri Gülay Koç düşüncelerini aktarmak üzere sözü Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’e bıraktı. Doğruer: “KOSGEB ile almış olduğunuz eğitimin sizlere girişimcilik ile ilgili birçok değer kattığını düşünüyorum umarım bu değerler ile açacak olduğunuz işletmelerinizde çok iyi yerlere gelirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Doğruer’in ardından söz alan Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper: “KOSGEB İzmir Kuzey Müdürlüğü, Kınık Belediyesi ve Odamız işbirliği ile KOSGEB eğitimini tamamladınız ve sertifika almaya hak kazandınız. Kendinize kattığınız bu faydalı bilgilerle sınırlı kalmayarak sürekli kendinizi geliştirmek adına çalışmalarınıza devam etmenizi diliyorum. Burada şunu da açıklamak istiyorum; KOSGEB eğitimini tamamlaya girişimci adaylarının %20’si işletmelerini açarak iş sahibi olmuş durumda ve bu rakam gerçekten çok iyi bu nedenle kurumlar olarak eğitimlere önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. Sizlerin de bu eğitime vermiş olduğunuz önemden dolayı teşekkür ediyorum. Odamız bundan sonraki süreçte sizlerin gerek duyduğu bölümlerde KOSGEB Temsilciliğimize başvurmanız durumunda yardımcı olacaktır. Umarım her biriniz işletmelerinizi açarak ekonomideki yerinizi alırsınız. Şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Ürper’in konuşmasının ardından söz alan İzmir KOSGEB Kuzey Müdürü Dr. Özgür Armaneri KOSGEB’de gelişen son haberleri girişimcilere ileterek sözlerine şöyle devam etti: “KOSGEB’in süreçleri sizlerin yararına değişiklik göstermeye devam ediyor. Sizlere bir de iyi haberim var şuanda uygulamaya konmak istenen sistemde işletmelerinizi açmadan KOSGEB’e proje yazarak destek alabileceksiniz. Önümdeki dönemde bu uygulamanın yürürlüğe geçmesini bekliyoruz. Bir diğeri ise yeni girişimci adaylarımız eğitimlerini 4 iş gününe düşürülmesi planlanıyor. Süreçler sırasında herhangi bir yardıma ihtiyaç duyarsanız biz sizlerin her zaman yanınızdayız. Buradan almış olduğunuz bilgiler ile umarım en kısa sürede işletmelerinizi kurarsınız ve ekonomideki yerinizi alırsınız. Herkese hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Dikili’de gerçekleşen törende söz alan Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol: “Burada aldığım rakamsal bilgiler beni gerçekten çok mutlu etti. Dikili’de de bu eğitime karsı böyle büyük bir ilgi olmasından dolayı da ayrıca bir mutluluk duydum. KOSGEB yeni girişimciler için önemli bir fırsat; bu fırsatı değerlendirerek işinizi elinize almanızı ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer günün anısına Bergama Ticaret Odası Fikret Ürper ve KOSGEB İzmir Kuzey Müdürü Dr. Özgür Armaneri’ne hediye takdim etti.

Konuşmaların ardından girişimciler sertifikalarını Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Azam Ziya Güç, Meclis Üyesi Ahmet Avcı, Genel Sekreter Gülay Koç, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol ve KOSGEB İzmir Kuzey Müdürü Dr. Özgür Armaneri’nin elinden aldı. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894