• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İzmir 21 °C

Dış Ticaret Elçileri Dikkat Çekti

Dış Ticaret Elçileri Dikkat Çekti
Türkiye'nin en etkin iş insanı örgütlerinden olan Ege Genç İş Adamları Derneği'nde (EGİAD) Ocak ayında yapılacak

Türkiye'nin en etkin iş insanı örgütlerinden olan Ege Genç İş Adamları Derneği'nde (EGİAD) Ocak ayında yapılacak seçimlerde başkanlığın güçlü adayı Mustafa Aslan, üyelerle buluşmaya devam ediyor. Mustafa Aslan, ikinci bölgesel toplantısını Karaca Otel'de gerçekleştirdi. Toplantıya çok sayıda EGİAD üyesi katıldı.

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle bir süredir üye ziyaretlerinde bulunamayan EGİAD 15. Dönem Başkan Adayı Mustafa Aslan, Gaziemir'in ardından ikinci buluşmasını Alsancak'ta gerçekleştirdi. Karaca Otel'de düzenlenen bölgesel toplantıya çok sayıda EGİAD üyesi katıldı. Üyelere yeni dönem için geliştirdikleri projeleri anlatan Aslan'ın en çok ilgi gören projelerinden biri EGİAD Dış Ticaret Elçileri projesi oldu. EGİAD’ın yeni dönemde  siyasetten ve ideolojilerden uzak kalarak ekonomik ve toplumsal konularda içerik geliştirip, cesur söylemlerle inandığı doğruları toplum ve ilgili paydaşlarla paylaşan etkin bir iş insanları derneği olmayı sürdüreceğini vurgulayan Aslan, “Projelerimiz EGİAD’ın yapısal gelişimine katkı sağlayacak ve bölgesel kalkınmaya lokomotif olacak. Seçim sürecinde kamuoyu ile paylaştığımız projeler bizim için bağlayıcı niteliktedir. Göreve geldiğimizde bu projeleri bellibir sistematik çerçevesinde hayata geçireceğiz” dedi.

Aslan'ın açıkladığı projeler arasında yer alan EGİAD Dış Ticaret Elçileri projesi ise toplantının en çok ilgi gören projesi oldu. EGİAD Dış Ticaret Elçileri ile yurtdışında şirket kurmak veya doğrudan ihracat yapmak isteyen üyeler ile halihazırda bu konuya hakim ve yurtdışı yatırımları olan EGİAD üyelerini biraraya getirerek iş ağlarını güçlendirme imkanı sağlanacaklarını vurgulayan Aslan, “Yurtdışına açılmak çok cazip gibi gözükse de küreselleşmeye tam olarak hazırlanmamış bir şirket ciddi risklere  maruz kalabilir. Bu noktada danışmanlık firmalarının oluşturduğu yüksek maliyetler şirketleri sürece başlamaktan çoğu zaman vazgeçirmektedir. Yurtdışına açılma sürecini daha önce yaşamış ya da sürece hakim olan kişilerden destek almak bu riskleri ve maliyetleri düşürecektir. Seçilen dış ticaret elçilerinin; iş yapılmak istenen ülkelerin ihtiyaçlarına, kültürel yapısına, rakip araştırma yöntemlerine, ekonomisine, vergilerine, kanunlarına, pazarına hakim oluşları ve fiziki bir yapılanma içerisinde olmaları yurtdışına açılmak isteyen EGİAD üyelerine ışık tutacaktır” dedi.

Mustafa Aslan, proje grubunun yaptığı temasları sonucunda Dış Ticaret Elçileri aracılığı ile şu aşamada göreve hazır olan üyelerimizden aldığımız geri bildirimlerle, EGİAD üyelerine destek sağlanacak ülkeler şu şekilde sıraladı; “ABD, Fransa, İtalya, Almanya, Montenegro, Hollanda, Dubai, Lübnan, İspanya, Çin, Malta ve Azerbaycan” Aslan ‘’ göreve geldikten sonra bu sayının çok daha fazla artacağından emin olduğunu belirtti’’

Mustafa Aslan, gerçekleştirmeyi planladıkları EGİAD Nitelikli Teknik Eleman Projesi, EGİAD Think Tank, EGİAD Akademi EGİAD Dijital Dönüşüm, Markalaşma, EGİAD Genç İş Ödülleri, Sektörel Dağılım ve Kümelenme, EGİAD 4.0 , Kurumsal Hafıza, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, EGİAD Sosyal Yaşamı Geliştirme Platformu projeleri hakkında da bilgiler verdi. /EGEG BASIN GRUBU 

 

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894