• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 22 °C

Doğal Ürünler Günlük Tüketimde İlk Sıraya Yerleşiyor

Doğal Ürünler Günlük Tüketimde İlk Sıraya Yerleşiyor
Tüketicinin doğal ve üretim noktası belli olan ürünlere talebi her geçen gün artıyor.

DOĞAL ÜRÜNLER GÜNLÜK TÜKETİMDE İLK SIRAYA YERLEŞİYOR
 
Tüketicinin doğal ve üretim noktası belli olan ürünlere talebi her geçen gün artıyor. Sağlıklı ve doğal ürünlerle beslenmek isteyenlerin alışveriş tercihleri de hızla değişiyor. Sofraların temel gıdaları olan süt, yumurta ve yoğurtta en doğal ürünler alışveriş sepetine ilk girenler olurken, ekşi maya, karabuğday ve siyez ekmekleri, yöresinden toplanıp hazırlanan kuruyemişler, süt reçeli, kuşkonmaz Tazedirekt’te ilk üç ayın en çok satan ürünler olarak öne çıktı. Kinoa ve chia tohumunu gibi yeni keşfedilen ürünler ise özellikle formunu korumak isteyen kadınların tercihlerinde ilk sıraya yükseldi.  

Büyük şehirde yaşayan çocuklu ailelerin sağlıklı, doğal ve kaynağı belli olan ürünlere talebi her geçen gün artıyor. Tüketicinin alışveriş sepetinde, markette ya da pazarda kolayca bulunamayan doğal ve üretim noktası belli olan özel, el yapımı ve yöresel ürünler ilk sıraya yerleşmeye başladı. Özel üreticilerden aldığı ve yerel üreticilere kendi ürettirdiği taze, doğal ve katkısız lezzetleri kaynağından tüketicilere ulaştıran Tazedirekt, değişen beslenme alışkanlıklarına ve doğal ürün özlemine sunduğu ayrıcalıklı hizmet ve ürün çeşitliliği ile tüketicilerin ilk adresi oldu.

Macrocenter’ın kuvvetli altyapısı ve hizmet kalitesiyle ürünlerini tüketicilere ulaştıran Tazedirekt, anlaşmalı üreticilere kendi ürettirdiği günlük süt, yumurta ve yoğurt ürünleri ile sadece üç ayda büyük rağbet gördü. Ekşi maya, gurme hamburger, karabuğday ve siyez ekmekleri, yöresinden toplanıp özenle kurutulan kuruyemişler, süt reçeli, kuşkonmaz ise en çok satan ürünler olarak öne çıktı.

KADINLAR KİNOA VE CHİA TOHUMU SİPARİŞ EDİYOR

Yaz aylarında doğal, sağlıklı ve hafif gıdaların daha fazla tercih edilmesine bağlı olarak satış grafiğini yükselten kinoa ve chia tohumu, Tazedirekt’in en çok sipariş verilen ürünleri arasında yer aldı.

HER YERDE BULUNMAYAN, EN ÖZEL LEZZETLER TAZEDİREKT’TE

Ürünlerini sebze, meyve, et ürünleri, süt ve süt ürünleri, kahvaltılık ürünler, temel gıda ve bakliyat, atıştırmalıklar, unlu mamuller, bebek ürünleri ve içecekler olmak üzere 9 ana kategoride toplayan Tazedirekt, markette ya da pazarda kolayca bulunamayan özel, el yapımı, yöresel ve ithal ürünleri tüketici ile buluşturarak fark yaratıyor.

Taze, doğal ve katkısız lezzetleri kaynağından tüketicilere ulaştıran Tazedirekt; etin safını, sütün günlüğünü, meyve sebzenin en doğalını titizlikle buluyor ve sadece Tazedirekt standartlarına uygun olanları seçerek müşterilerine ulaştırıyor. Tazedirekt.com web sitesi üzerinden her gün sebze, meyve, et ürünleri, süt ürünleri, kahvaltılıklar, bakliyat, unlu mamuller, atıştırmalıklar, bebek ürünleri ve içecek kategorilerinde yaklaşık 1600 üründen oluşan özel bir seçki sunuluyor.

Komşu çiftliklerden aldığı ürünler ve özel üretimleriyle öne çıkan Tazedirekt, ürün portföyüne dünyanın farklı noktalarındaki yerel üreticilerden topladığı özel lezzetleri de ekledi. Ülkemizde yeni keşfedilmeye başlayan ve en küçük tahıl diye bilinen teff, lahana ve turpgiller ailesinden gelen kale bitkisi, renkli pazı, siyah domates, bilinen cevizden farklı iki çeşidi ile pikan ve makademia cevizi de her gün sınırlı stokları ile Tazedirekt’te tüketicilere sunuluyor.

Tazedirekt kendi ürettirdiği doğal ürünlerinden günlük sütü, olgunlaştırılmış beyaz peyniri, olgunlaştırılmış Ezine peyniri ve inek peynirini, çömlek yoğurt, organik yumurta ve gezen tavuk yumurtasını en taze hali ile en güvenli yoldan müşterilerine ulaştırıyor.

TAZEDİREKT’TE FARKLI YAŞAM TARZLARINA YÖNELİK PRATİK PAKETLER

Tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik hazırladığı alternatifli paket seçenekleriyle pratik çözümler sunan Tazedirekt, ‘yaza merhaba’, ‘balık sofrası’, ‘sağlıklı atıştırmalıklar’, ‘haftasonu kahvaltısı’, ‘diyabetik ürünler’, ‘sporculara özel’ gibi ürün paketleriyle her yaş grubundan farklı yaşam tarzına sahip tüketicilerin beğeni ve ihtiyaçlarına zengin ürün yelpazesiyle cevap veriyor.  / EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894