• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Doğtaş Kelebek Mobilya ilk çeyrekte yüzde 41 büyüdü!

Doğtaş Kelebek Mobilya ilk çeyrekte yüzde 41 büyüdü!
DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA İLK ÇEYREKTE YÜZDE 41 BÜYÜDÜ!

 

Mobilya sektörünün önde gelen firması Doğtaş Kelebek Mobilya, 2017 yılının ilk çeyreğinde sektör ortalamasının çok üzerinde bir büyüme gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıla göre ilk üç ayda yüzde 41 büyümeye imza atan şirketin, 2017 yıl sonu büyüme hedefi de aynı paralelde planlanıyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya CEO’su Ersin Serbes ilk üç ayda yakalanan başarıyla ilgili olarak; “Geçtiğimiz yıl, sektörel deneyimi çok uzun yıllara dayanan güçlü bir ekiple yeniden yapılandık. Yılların verdiği birikim ve uzmanlığımızı ustalıkla yansıttığımız tasarımlarımızı müşterilerimize uygun koşullarda sunmanın gayretindeyiz. Tasarım ve trendler konusunda öncülük etmek, müşterilerimizle bir araya geldiğimiz tüm temas noktalarımızda onlara iyi bir deneyim sunmak bizim için her zaman çok önemli. Yenilenen ürün portföyümüz, hem Doğtaş hem Kelebek Mobilya’da yenilemeye başladığımız mağaza konseptlerimiz, satış sonrasında da fark yaratan uygulamalarımızla önümüzdeki günlerde mobilya perakendeciliğinde adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz. Geçen ay Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından layık görüldüğümüz “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü” de ne kadar doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor.” dedi.

“41 kere maşallah!”
2017’de Doğtaş Kelebek olarak güçlü bir büyüme hikayesi yaratacaklarına değinen Serbes; “İlk üç ayda yüzde 41’lik bir büyüme gerçekleştirdik. Bu büyüme oranı sektör ortalamasının çok çok üzerinde. “41 kere maşallah” diyoruz. Global pazardaki konumumuz her yıl güçleniyor. İhracata yönelik çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Düzce'de bulunan fabrikamıza yaptığımız yatırım bitmek üzere, bu sayede üretim kapasitesini artırıyoruz. Yatırımlarımız da devam edecek. Bu yıl sonunda ilk üç ayda yakaladığımız büyüme oranlarıyla paralel büyüme gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894