• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İzmir 20 °C

DOVE,Yılın Sabunu

DOVE,Yılın Sabunu
Kozmetoloji Eğitimcileri Derneği'nin Gazi Üniversitesi’yle işbirliği içinde bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel "Kozmetoloji Başarı Ödülleri” online kamuoyu anketi ve ülkemizin değerli akademisyenlerinin oluşturduğu Jüri Heyeti’nin

DOVE CREAM BAR, ‘YILIN SABUNU’ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Kozmetoloji Eğitimcileri Derneği'nin Gazi Üniversitesi’yle işbirliği içinde bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel "Kozmetoloji Başarı Ödülleri” online kamuoyu anketi ve ülkemizin değerli akademisyenlerinin oluşturduğu Jüri Heyeti’nin verdiği nihai kararla sonuçlandı. Ödül töreninde Dove Cream Bar “Yılın Sabunu” kategorisinde Kozmetoloji Başarı Ödülü’nü kazandı.

Unilever, 150'den fazla ülkede her gün ürünleri 150 milyondan fazla kişi tarafından tüketilen dünyanın en büyük hızlı tüketim ürünleri şirketlerinden birisi. Misyonu “Hayata Canlılık Kazandırmak” olan Unilever; gıda, ev temizlik, kişisel bakım, dondurma ve profesyonel gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Markalarıyla tüketicilerin sadece günlük hijyen, beslenme ve kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp onların kendilerini iyi hissetmelerine, iyi görünmelerine ve hayattan daha fazla keyif almalarına yardımcı oluyor.

Unilever’in, kişisel bakım kategorisindeki en büyük markası olan Dove, farklı ürünleriyle 80’den fazla ülkede yer alarak bugün dünyanın 1 numaralı kişisel temizlik markası olmuş durumda. Türkiye’de de girdiği her yeni kişisel bakım kategorisinin standartlarını yeniden belirleyerek mega bir güzellik markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Unilever’in kişisel bakım kategorisindeki amiral gemisi Dove’un efsanesi, ilk kez 1957 yılında ABD’de “Cream Bar” lansmanıyla başladı. Peşpeşe gelen yüz ve vücut temizlik ürünleri, cilt bakım, deodorant ve saç bakım ürünlerinin lansmanlarıyla Dove hızla büyümeye devam etti. Türkiye’de ise Dove’un serüveni ilk kez 1993 yılında yapılan Dove Cream Bar lansmanıyla başladı.

Hayat boyu güzel bir cilt için…

Güzel bir cildin sırrı: “Nem”. Dove Cream Bar, içerdiği nötr cilt temizleyicileri ve 1/4 nemlendirici kremle, cildinizi temizlerken nemini korumasına da yardımcı olur. Pürüzsüz bir güzellik sunar. Asla sabun gibi kurutmaz. Her cilt tipinde güvenle kullanılabilir. Dove Cream Bar’ın formülü geliştirildi, parfümü yenilendi. Mayıs ayından itibaren yeni şık ambalajıyla raflarda yerini aldı.

 

YENİ GÖRÜNTÜLÜ HABER SİTENİZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894