• BIST 8980.74
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İzmir 19 °C

D&R’dan otomobil dolusu kitap sürprizi!

D&R’dan otomobil dolusu kitap sürprizi!
Kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası D&R, yeni yıla heyecan katan çekilişinin büyük ödülü ‘Suzuki Baleno’yu kazanan talihliyi açıkladı.

Kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası D&R, yeni yıla heyecan katan çekilişinin büyük ödülü ‘Suzuki Baleno’yu kazanan talihliyi açıkladı.

D&R, otomobilin talihlisi Emre Tolan’a bir sürpriz daha yaptı. İçi tamamen kitapla doldurulan araç, D&R Genel Müdürü Ahmet Coşar tarafından teslim edildi

Özel günlerde her türlü hediye seçeneğinin bir numaralı adresi D&R, yılbaşı çekilişinin büyük ödülü Suzuli Baleno’yu kazanan talihliyi açıkladı. D&R Genel Müdürü Ahmet Coşar, D&R Etiler’de düzenlenen törende otomobili, bu yılın şanslı müşterisi Emre Tolan’a teslim etti. D&R bu kez son dakikada bir sürpriz daha yaptı. Kitap okuma alışkanlığını artırma misyonuyla çalışan D&R, hediye otomobili içine yüzlerce kitap doldurarak teslim etti. Otomobil, hem talihliyi hem de görenleri şaşırttı.

‘Kitabı sevdirmek bizim misyonumuz’
Törende konuşan D&R Genel Müdürü Ahmet Coşar, D&R olarak tüketicilerin kişisel gelişimlerinin en büyük destekçisi olmayı hedeflediklerini söyledi. Tüketicilere tüm ürünleri kolaylıkla keşfedeceği ve deneyimleyeceği bir ortam sunduklarını belirten Coşar şöyle konuştu: “Bu yılın anahtar kelimesi keşfetmek. Geniş mağaza ağımız ve ürün çeşitliliğimizle tüm aileye hitap ediyoruz. En son yenilikleri rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimiyle ve ulaşılabilir fiyatlarla sunuyoruz. Yenilikleri takip ederek trendleri belirlemeye devam edeceğiz.”

Coşar, D&R’ın en önemli misyonunun topluma kitap okumayı sevdirmek olduğunu vurguladı. Türkiye’de kişi başına düşen kitap sayısının 8,4 olduğunu anlatan Coşar, şunları söyledi: “İnsanların zihinlerini özgürleştirmesinin ve kişisel gelişimlerinin en büyük destekçisi olma iddiasındayız. ‘Herkes kitap okusun diye’ ulaşılabilir fiyatlarla kampanyalar düzenliyor, kitapları dünya ile aynı anda okuyuculara sunuyoruz. Kitap okuma alışkanlığını artırmak için geniş mağaza ağımız ve online kanalımızla birlikte tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Herkesi yenilikleri keşfetmek ve kendini iyi hissetmek için D&R’a bekliyoruz.”

Aliağa / ALİAĞA / İzmir / Yeni Vizyon Gazetesi 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894