• BIST 9450.21
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İzmir 22 °C

DSP Aliağa Başkan Adayı Mehmet Emircan

DSP Aliağa Başkan Adayı Mehmet Emircan
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa’da Demokratik Sol Parti (DSP) 30 mart yerel seçimleri için sessizliğini bozdu. DSP Aliağa’da belediye başkanlığı için Mehmet Emircan’ı aday gösterdi.Aliağa başkan Adayı

ALİAĞA DSP’DE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET EMİRCAN

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa’da Demokratik Sol Parti (DSP) 30 mart yerel seçimleri için sessizliğini bozdu. DSP Aliağa’da belediye başkanlığı için Mehmet Emircan’ı aday gösterdi.

EMİRCANLAR OLDUĞU SÜRECE

İlçe binasında yapılan basın açıklamasında konuşan DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe DSP’nin 30 mart yerel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmanın gayreti içinde olduklarını söyledi. Karakülçe DSP’nin ana felsefesinin kendi yetiştirdiği insanlarla yola çıkmak olduğunu kaydederek şunları söyledi:  Yola çıktığımız ilk andan itibaren bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan DSP’nin Aliağa’da her derdine derman olmaya çalışan bir kardeşimizi Aliağa Belediye başkan adaylığını açıklamaya gelmenin duygusallığı içerisindeyim. Bir çok ilçeyi dolaşıyorum ama içlerinde Aliağa gibi birkaç yerde bu duygu yoğunluğunu yaşıyoruz. Biz her zaman şunu söylüyoruz siyasi partiler ne zaman tarihe karışırlar Emircan’larını kaybettikleri gün. Emircanlar olduğu sürece DSP Türk siyasi hayatındaki kararlılığını, yürüyüşünü ve Türk demokrasisinin daha çağdaş seviyede kalmasının en önemli kapısı olacaktır” dedi.

DSP’NİN SEÇİMLERDEN GÜÇLENEREK ÇIKMASI LAZIM

Aday belirleme süreçlerinde atama yönteminin izlendiğini ifade eden Karakülçe “Her zaman eleştirdiğimiz Türkiye’deki siyasi tekelleşme daha ciddi boyutlara varmakta AKP’den herhangi bir şey beklemezken, Türkiye’ye demokrasi zenginliği katacağını, sosyal demokrat olduğunu söyleyen bir partide de herhangi bir çaba görülmemekte. Halkın iradesini kendi iradesi zannedenler, başta Türkiye’yi dizayn etme gayretinde oldukları gibi,  aynı zamanda İzmir’i de dizayn etme gayreti içerisindeler. Buralardan çıkış yolu ise demokrasimize zenginlik katacak siyasal partilerinde güçlenmesidir. İşte bu kulvarda Emircanları bitmeyen tükenmeyen DSP’nin de bu seçimlerden güçlenerek çıkması lazım” dedi.

KUL HAKKI YEDİRTMEYECEĞİZ

DSP olarak Hak ve Halk olarak iki güçleri olduğunu ifade eden DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Mehmet Emircan “Halkımızın huzur bütünlüğü, ekonomik özgürlüğü bizim için önemlidir. Hak dediğimiz zaman biz genel ve yerel iktidara geldiğimizde kamu ve kul hakkı yedirtmeyeceğiz. Bizim politikalarımız içerisinde ister tarım, sanayi işçisi, emekçi olsun hiç kimsenin hakkını yedirtmeyeceğiz. Partimizin kurucusu ve kuramcısı olan rahmetli genel başkanımız Bülent Ecevit’in dediği gibi ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen içinde aday oluyorum” dedi.

ŞATAFATLI GÖSTERİLERLE HALKIN GÖZÜNÜ BOYAMAYACAĞIZ

Birlik ve beraberlik içerisinde aşılamayacak sorun olmadığını ifade eden Demircan “Biz herkesle barış içerisinde olacağız. Hiçbir siyasi partinin işine karışmayıp onlarla dost kalacağız. Az konuşup çok iş yapacağız. Biz konvoylarla havaiyi fişeklerle  şatafatlı gösterilerle halkın gözünü boyamayacağız. Şatafatlı masrafların Aliağa halkının yarınlarına zarar verdiğini biliyoruz. Biz göründüğümüz gibi olup, halkın yanında olacağız. Sizlerden gelecek ak günler için o temiz ellerinizle ak oylarınızı halkın partisi DSP’ye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894