• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İzmir 23 °C

Egeli Başkanlardan Teröre Lanet

Egeli Başkanlardan Teröre Lanet
İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen ve 38 vatandaşımızın şehit olduğu iki ayrı bombalı terör saldırısı sonrasında Ege’de bölgesindeki belediye başkanları da taziye mesajları yayınladı.

EGELİ BAŞKANLARDAN TERÖRE LANET

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen ve 38 vatandaşımızın şehit olduğu iki ayrı bombalı terör saldırısı sonrasında Ege’de bölgesindeki belediye başkanları da taziye mesajları yayınladı.  Şehit olan polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ise sabır dilenen mesajlarda terör lanetlendi.

BİRLİK VE DİRLİĞİMİZİ ASLA BOZAMAYACAKLAR

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Beşiktaş'ta düzenlenen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan terör saldırısı ile ilgili taziye mesajı yayınladı.

Terörün, çirkin, kanlı ve hain yüzünü  bir kez daha gösterdiğini ifade eden Başkan Çoban mesajında şu ifadelere yer verdi: "Alçakça gerçekleştirilen menfur terör saldırısını şiddetle lanetliyor, saldırıda şehit olan  polislerimiz ile vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında büyük Türk Milleti'nin, her zamankinden daha da güçlü bir şekilde birliğini ve dirliğini ortaya koyacağına yürekten inanıyorum.       

"Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca; en temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Ülkemizde huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere, halkımız sağduyusuyla en güzel cevabı verecektir. Bu alçak saldırının faillerinin en kısa sürede devletimiz tarafından bulunacağından kimsenin şüphesi olmasın. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir."

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞ OLSUN

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise Twitter üzerinden bir taziye mesajı yayınladı. Milletimizin Başı Sağ Olsun hashtagı ile paylaşılan mesajda, “İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu alçak saldırıyı lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun.”

TERÖR BİR İNSANLIK SUÇU

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, terörün bir insanlık suçu olduğunu söyledi. "Şehit kanlarıyla sulanmış toprakların üzerinde yaşıyoruz." diyen Uğur, şunları söyledi: "Milletimize karşı menfur saldırılar neticesinde şehitlerimiz var. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün şehitlerimize, 15 Temmuz şehitlerimize, terörle mücadele sırasında şehit düşenlere, askerimize, polisimize, vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Gazilerimize ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hepinizin bildiği gibi 15 Temmuz bir dönüm noktası oldu. Halkımıza karşı tankların hiçbir şey ifade etmediği ortaya çıktı. Bu millet toprağının bölünmesini istemiyor. Bu millet kargaşa istemiyor. Bu millet terör istemiyor. Güvenlik güçlerimiz bu hainlere, teröristlere fırsat vermeyecek. Kanıyla da canıyla da vatanını, toprağını koruyacak. Bundan herkes emin olsun."

TERÖRE LANET OLSUN

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Twitter üzerinden bir taziye mesajı yayınladı. Teröre Lanet Olsun hashtagı ile yayınladığı mesajında, “Ambulansların siren sesleri gecenin karanlığına karışarak yüreklerimizi yaptı. İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen alçak terör saldırısını şiddetle kınıyoruz” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI ASLA YERDE KALMAYACAKTIR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan hain terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı. Mesajında güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen alçak saldırıların; vatanın ve milletin birlik ve bütünlüğüne kast ettiğini belirten Başkan Zolan, “Ülkemizin huzurunu ve refahını hedef alan bu alçak saldırganlar, hain emellerine asla ulaşamayacaklar” dedi. İnsanlığın utanç vesikası olan haysiyet yoksunlarına misliyle cevap verileceğini vurgulayan Başkan Zolan, “Bu mübarek günde ülkemin birlik ve beraberliğine göz diken canileri ve onun destekçilerini bir kez daha nefretle kınıyorum. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır” dedi.

Adı ne olursa olsun eli kanlı hain terör örgütlerinin kadim Türk milletini silahlarla, bombalarla yıldıramayacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Milletimiz, vicdanlara sığmayan bu menfur saldırı karşısında metanetli ve vakur duruşunu koruyarak, bu zor günleri de aşacaktır. Şimdi her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olacak; kardeşliğimizi zedeleyip bizi birbirimize düşürmeye çalışan kalleşlerin oyununa asla gelmeyeceğiz. Dost düşman şunu çok iyi bilsin ki: Türkiye Cumhuriyeti bu şuur yoksunu canileri ve onun destekçilerini mağlup edecektir” ifadelerini kullandı.

Haince düzenlenen menfur saldırıyı ve faillerini lanetleyen Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Menfur terör saldırısında şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Polis Teşkilatımıza milletimize başsağılığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum.”

TÜRKİYE DİZ ÇÖKMEYECEK

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ise twitter üzerinden yaptığı açıklamasında, “Şerefsiz, alçaklar. Dünyayı dar edeceğiz size. İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısını lanetliyorum. Huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan #PolisiminYanındayım” dedi.

BU MENFUR SALDIRIYI LANETLİYORUM

Vodafone Arena Stadı yakınlarında bölücü örgütçe gerçekleştirilen ve çevik kuvvet polislerini hedef alan hain saldırıyla ilgili bir mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (SAV) efendimizin dünyaya teşrifi dolayısıyla mübarek Mevlid Kandili’ni idrak ediyoruz. Ne yazık ki, böylesi mübarek günlerde bile barış ve huzurdan söz edemez hale geldik. Gözü dönmüş terör örgütü Güneydoğu’da polis ve askerlerimize alçakça saldırıda bulunurken, dün de İstanbul’da Beşiktaş-Bursaspor maçının hemen ardından Vodafone Arena Stadı yakınlarında çevik kuvvet ekiplerini hedef alan hain saldırı gerçekleştirdi. İstanbul’da meydana gelen bu hain saldırı, yalnızca İstanbul’u değil, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştur. İçimizi burkan, hepimizi derinden etkileyen bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Artık yeter demekten ve başsağlığı dilemekten yorulduk. Milletimizin sabrıyla oynayan bu hain saldırıları nefretle kınıyorum. Devletimizin bu hainlere gereken cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur. Bu duygularla İstanbul’daki saldırıda hayatını kaybeden şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.”

HAİN TERÖR SALDIRISINI ŞİDDETLE KINIYORUM

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada” İstanbul Beşiktaş'ta polisimize yapılan hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

VATANIN EKMEĞİNİ YİYİP BU VATANA İHANET EDENLERİ…

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı acıkmamasında şu ifadelere yer verdi, “Canımızı yakan şerefsizleri sen kahr-u perişan eyle Allah'ım (cc)...

Kararlı ve dimdik duran Türkiye'mize hain eller kast etmeye çalışmış ve kahpece saldırmışlardır. İstanbul Vodafone Arena'da polis aracımıza saldıran kahpe terör örgütlerine lanet olsun!..

Şehitlerimize Allah(cc) tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum...

Allah (cc)'ım bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana ihanet edenleri, onlara destek verenleri, bu mübarek günde canımızı yakanları kahreyle. Bu gece tek duamız şehitlerimiz, hep birlikte el açıp amin diyelim. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun...”/ EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894