• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin İzbaş’ı Ziyaret Etti

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin İzbaş’ı Ziyaret Etti
Ege Haberleri / Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bakan Yardımcısı olduktan sonra İzmir'e gerçekleştirdiği ilk ziyarette İZ
EKONOMİ BAKAN YARDIMCISI FATİH METİN İZBAŞ’I ZİYARET ETTİ
Ege Haberleri / Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bakan Yardımcısı olduktan sonra İzmir'e gerçekleştirdiği ilk ziyarette İZBAŞ’ın konuğu oldu. 
 
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e ziyaretinde geçmiş dönem Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ile Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü Bütçe ve Özel Hesap Plan ve Proje Daire Başkanı Hacim Kosaoğlu eşlik etti. 
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i İZBAŞ’ta Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli, Yönetim Kurulu Üyeleri Jak Galiko ve Ali Azgın; Serbest Bölge Müdürü Mehmet Sivri, Bölge Müdür Yardımcıları Ahmet Toprak ve Kürşat Cebeci İle Gümrük Müdürü Aynur Yalçın karşıladı.
 
Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e İZBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli ve Serbest Bölge Müdürü Mehmet Sivri tarafından İzmir Serbest Bölgesi çalışmaları hakkında bilgi sunuldu. 
 
Bölgenin son dönemlerde yatırımcı ilgisinde önemli bir aşama kaydettiğini belirten İZBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli, bu ivme ile önümüzdeki yıllarda Bölge’de genişleme ihtiyacının doğabileceğini belirtti. Bakan Yardımcısı Fatih Metin talepten doğacak böyle bir değişime sıcak bakılacağını ifade etti. 
 
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin kendisine aktarılan konu ve sorunları tek tek dinleyerek;  Ulukent-Seyrek-İZBAŞ-Foça bağlantı yolunun duble yol yapılması ve böylelikle trafik yoğunluğuna çözüm bulunması; İzmir Serbest Bölge Gümrüğü’nün Makine ve Mobilya İhtisas Gümrüğü olması ve bölge içerisindeki tüm hususlarda inceleme ve çalışmalar yapılacağı sözünü verdi. 
 
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin İZBAŞ’ta yapılan toplantının ardından, 2015 yılında inşaatı başlayan, 2016 yılında faaliyete geçmesi planlanan ve 1300 kişiye istihdam yaratacak büyük kompozit rüzgar türbin kanadı üretecek DERE-TPI ortak projesi fabrika inşaat alanında incelemelerde bulundu.  / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894