• BIST 9479.47
  • Altın 2503.351
  • Dolar 32.5935
  • Euro 34.7997
  • İzmir 20 °C

Ekonomi ve Lifestyle Yazarları Foça’yı Ziyaret Etti

Ekonomi ve Lifestyle Yazarları Foça’yı Ziyaret Etti
İzmir ve civarını görmek üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak kente gelen basın mensupları, 13 Ağustos Cumartesi günü öğleden sonra geldikleri Foça’nın, doğasını ve kültürel zenginliklerini inceledi.

EKONOMİ VE LİFESTYLE YAZARLARI FOÇA’YI ZİYARET ETTİ 

İzmir ve civarını görmek üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak kente gelen basın mensupları, 13 Ağustos Cumartesi günü öğleden sonra geldikleri Foça’nın, doğasını ve kültürel zenginliklerini inceledi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın karşıladığı, Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşlarına ait dergi, gazete ve internet sitesine mensup 25 kişilik yazar kafilesi, kara ve denizden Foça turu yaptı.
Misafir kafilede, Cosmopolitan, Harpers Bazaar, Şamdan Plus, Turizm Aktüel, Ulusoy Travel/Varan, Sabah ekler, Milliyet Pazar, Esquire, Akşam Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi, Türkiye Gazetesi, Habertürk, Dünya ve Kapital isimli medya kuruluşlarına mensup yazarlar yer aldı.

Başkan Demirağ’dan, Foça hakkında bilgiler alan ekonomi ve lifesytle yazarları, Foça’nın doğal ve tarihi güzelliklerini ve zenginliklerini hayranlıkla izlerken, fotoğraflar çekti ve notlar aldı.

Basın mensuplarını Foça’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Misafir yazarlarımızı Antik Tarihçi Herodot’un deyişiyle ‘En güzel iklim ve en güzel gökyüzü altında kurulan Foça’mızda ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. İzmir ve çevresinin tanıtımını daha etkin bir biçimde yapmak amacıyla bu projeyi gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na, bu destinasyona Foça’mızı da dâhil ettikleri için çok teşekkür ediyorum’dedi.

Foça Belediyesi’nden Arkeolog Ertan Yılmaz, misafir kafileye, Foça Kalesi, Athena Tapınağı ve liman bölgesi, Siren Kayalıkları ve adalar hakkında detaylı bilgiler aktardı.

İSTANBULLU YAZARLAR İZMİR’İ GEZDİ
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak, İzmir ve civarını görmek üzere İstanbul’dan gelen ekonomi ve lifesytle yazarları için dün Karataş’taki Tarihi Asansör’de basın toplantısı ve ardından İzmir kent turu gerçekleştirilmişti. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ve çevresinin ekonomisini, turizmini, doğal, kültürel ve sosyal zenginliklerini, daha etkin bir biçimde kamuoyuna tanıtmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştiriyor.
Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de düzenleyeceği fuarlar kapsamında gerçekleştireceği sosyal projelere, çevre ilçeleri de dâhil etmeyi amaçlıyor. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894