• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Elektrik Borçlarına Af Sevindirdi

Elektrik Borçlarına Af Sevindirdi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ Bakırçay’ın çiftçi temsilcisi, Adalet ve kalkınma partisi 2. Bölge Milletvekili adayı Hasan Şahin, seçim gezileri sırasında köy muhtıraları ve köylülerce sıkça şikâyet

Köy İçme Sularının Elektrik Borçlarına Af,  Köylüleri Sevindirdi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ Bakırçay"ın çiftçi temsilcisi,  Adalet ve kalkınma partisi 2. Bölge Milletvekili adayı Hasan Şahin, seçim gezileri sırasında köy muhtıraları ve köylülerce sıkça şikâyet edilen köy içme sularında kullanılan elektrik dağıtım abonelerinin borçlarının affedildiğini açıklaması Bergama köylerinde büyük sevinçle karşılandı.
Adalet ve Kalkınma Partisi"nin Bakırçay ve küçük Menderes adayı Hasan Şahin"in yaptığı bu önemli açıklamasıyla  köy Muhtarları ve köylüler, Şahin,  köylünün ve çiftçinin temsilcisi olduğunu daha seçilmeden gösterdiğini belirterek, elektrik borcu yüzünden hiçbir köyün içme suyunun kesilmeyeceğinin sevinciyle rahat bir nefes aldıklarını açıkladılar.
Konuyla ilgili olarak 2.seçim bölgesinde gittiği her yerde köy muhtarlarına ve köylülere bu sevindirici haberin müjdesini veren Hasan Şahin,  konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Köy içme suyu şebekelerinin dağıtımını sağlayan elektrik abonelerinin aslı, gecikme faizi ve gecikme cezalarının alınmamasına ilişkin yasanın resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdiğini söyledi.
Hasan Şahin, 2010 yılı sonu itibarıyla TEDAŞ"a borucu olan köy içme suları trafo abonelerinin yani köy muhtarlarının çıkarılan söz konusu borç affından yararlanmalarını ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı. “Söz konusu af 25.02.2011 tarihli resmi gazetenin mükerrer sayısında yürürlüğe girdi. 6111 sayılı kanunla ilgili olarak usul ve esasların nasıl yapılacağı konusunda çalışmalarında tamamlanmıştır. Buna göre elektrik borcu olan köy aboneleri yani köy muhtarlarımız bağlı bulundukları TEDAŞ Müdürlüklerine giderek gerekli bilgiyi alabilirler.  Elektrik borçlarını ödeyememekten şikâyet eden tüm köy muhtarlarımıza da bu da ekstra seçim müjdemiz olsun” dedi. / Tahsin TUNA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894