• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İzmir 15 °C

Eleman.net Bayilik Vermeye Başladı

Eleman.net Bayilik Vermeye Başladı
ELEMAN.NET BÜYÜMESİNİ BAYİLİK SİSTEMİ İLE HIZLANDIRACAK

Türkiye’nin en hızlı büyüyen insan kaynakları platformu olan Eleman.net, bayilik sistemi ile hem büyümesini hızlandıracak hem de Türkiye’nin her yerindeki iş ortaklarına kazandıracak.

 

Mavi yaka ve ara kademe pozisyonlara odaklı insan kaynakları platformu Eleman.net, büyüme hızını daha da artırırken iş ortaklarına da kazandırmak için Türkiye genelinde bayilikler vermeye başladı. Konuya ilişkin bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Duyarlar, başarılarla dolu 11 yılı geride bırakan Eleman.net’in marka gücünden yararlanmak isteyenlerin, gerekli kriterleri taşımak koşulu ile bayi olabileceğini söyledi.

 

Türkiye’deki firmaların yüzde 80’inin eleman ihtiyacını internet üzerinden karşıladığına dikkat çeken Duyarlar, “Türkiye’de toplam 2 milyon 400 bin firma mevcut olduğu düşünüldüğünde, bu firmaların 1 milyon 800 bini bayilerimizin potansiyel müşterisi konumunda bulunuyor diyebiliriz. Halen 250 bin üye firması bulunan Eleman.net’in yeni bayilik sistemi ile söz konusu potansiyeli çok daha iyi bir şekilde değerlendirebileceğine inanıyoruz” dedi.

 

Duyarlar’ın verdiği bilgiye göre, Türkiye’nin en hızlı büyüyen insan kaynakları platformu olan Eleman.net’in bayilik sistemi, kişi ve kurumların kendi kurumsal satış organizasyonlarını kurarak Eleman.net ürün ve hizmetlerinin satışını yapmalarına dayanıyor. Düşük yatırım maliyetine ve yüksek kâr marjına sahip sistemde, Eleman.net, bayilerin bulunduğu bölgelerde düzenlediği etkinliklerle firmalara ulaşılmasına da yardımcı oluyor. Ürün ve hizmetlerle ilgili tüm operasyonların yanı sıra müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalar, reklam desteği ile doküman ve promosyon ürünleri de yine Eleman.net tarafından sağlanıyor.

 

Ayrıntılı bilgi https://www.eleman.net/bayilik.php adresinden alınabiliyor.

 

Aliağa / ALİAĞA / Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894