• BIST 9753.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 21 °C

Emirhan Kartal “Yılın Umut Vadeden Sinema Oyuncusu” seçildi.

Emirhan Kartal “Yılın Umut Vadeden Sinema Oyuncusu” seçildi.
YILIN UMUT VADEDEN SİNEMA OYUNCUSU EMİRHAN KARTAL OLDU

Müzisyen kimliği kadar oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çeken Emirhan Kartal “Yılın Umut Vadeden Sinema Oyuncusu” seçildi. Aşık Veysel’in hayatından esinlenen “ Aşık” filminin başrol oyuncusu olan Kartal “ Müzik ve sinemayı birlikte yürütmekten çok mutluyum. Müzisyen kimliğimi, Aşık filminde oyunculuğumla birlikte sergiledim. Bu durumun böyle güzel bir ödülle taktir edilmesi, gelecek için bana büyük sorumluluk yüklüyor. Ben bu ödülü Büyük Ozan Aşık Veysel’e adıyorum dedi.

2016 yılının en güzel aşk filmlerinden biri olan ve Aşık Veysel’in hayatından esinlenerek çekilen Aşık filminin başrol oyuncusu Emirhan Kartal, Yılın Umut Vadeden Sinema oyuncusu ödülüne layık görüldü. Magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği 'Magazin Oskarları Ödül Töreni'nde ödülünü alan Emirhan Kartal, bu ödülün kendisine oyunculuk anlamında büyük sorumluluk ve umut yüklediğini belirterek “Sinema ve müziğin büyüsünü bir arada yaşamak çok güzel bir duygu. Ben hem bir müzisyenim hem de bir oyuncu. Kariyerimi birlikte sürdüreceğim. İçinde müzik temasının da işlendiği sinema filminde oynamak büyük bir şans. Üstüne üstlük hayranı olduğum Büyük Ozan Aşık Veysel’i Türkiye’de bir sinemada filminde ilk canlandıran kişi olmaktan da gurur duyuyorum. Ben bu ödülü Aşık Veysel’e ve Aşık Veysel dostlarına adıyorum.” dedi.

AŞK DİNLETİR

Müzisyen ve aktör olarak sanat hayatına devam eden Emirhan Kartal’ın Kalan Müzik etiketiyle yayınladığı ‘Aşk Dinletir’ adlı albüm çalışması kısa bir süre önce marketlerdeki yerini aldı. Kartal’ın bu albümünde Aşık Veysel ve Neşet Ertaş gibi büyük ozanların eserlerinin de bulunduğu 15 türkü bulunuyor. 

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894