• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İzmir 14 °C

En İyisi UĞUR EREN

En İyisi UĞUR EREN
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Basketbol Adamları Derneği (BAD) Yönetim Kurulu'nun basketbol dünyasında başarılı olan kişi ve kuruluşlara verdiği "Geleneksel Basketbol Oscarları" 2011/2012 ödülleri sahiplerini buldu.

En İyisi Uğur Eren

BAD Geleneksel Basketbol Oskarları

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Basketbol Adamları Derneği (BAD) Yönetim Kurulu'nun basketbol dünyasında başarılı olan kişi ve kuruluşlara verdiği "Geleneksel Basketbol Oscarları" 2011/2012 ödülleri sahiplerini buldu.

Basketbol Adamları Derneği Genel Başkanı Avni Erboy, yaptığı açıklamada, basketbola hizmetlerinin her alanda artarak devam edeceğini belirterek, "Basketbol dünyasına emeği geçenlerin manevi olarak ödüllendirmeyi amaçlayan, yarışma olmayıp büyük jüri ile yönetim kurulumuz tarafından verilen Basketbol Oskarları, her yıl olduğu gibi bu yıl da titiz bir çalışma sonucunda hak ettiği inananlara veriliyor. Bu yıl da, büyük jüri tarafından 125 aday arasından seçilip yönetim kurulumuzun onayıyla verilen Basketbol Oskarları'nı alanları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

BAD tarafından spor şeref ödülüne laik görülen İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ise çok amaçlı spor salonları ile yatırımlarına devam edeceklerini söyleyerek, "Daha çok vatandaşımızın sporla uğraşması için çok amaçlı spor salonları yapıyoruz. Bu amaçla şuana kadar 21 tane salon yaptık. Ne kadar çok çocuğumuzu spora yönlendirirsek ülke olarak o kadar çok başarılı oluruz. Yeni bölgelerimiz ve semtlerimize de bu projeler ile yatırımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Bornova Buz Sporları Salonu'nda düzenlenen törene, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TMOK Başkanı Uğur Erdenay kutlama mesajı yolladı. Törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na Spor Şeref Ödülü'nü BAD Başkanı Avni Erboy verdi.

İzmir eski milletvekili, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişci, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü'nün de ödül verdiği törende ödül alan basketbol adamları şunlar oldu:

Spor Şeref Ödülü: AZİZ KOCAOĞLU, Onur Ödülü: ERDOĞAN ARIPINAR, Jüri Özel Ödülü: TUNCAY ÖZİLHAN (Anadolu Efes), Yılın Basketbol Yazarı: GÜRKAN ERTAÇ (Yeni Asır Gazetesi), Yılın Basketbol Sunucusu: İSMAİL ŞENOL (NTV), Yılın Yöneticisi: UĞUR EREN (Aliağaspor Başkanı), Spora katkı ödülleri: SERPİL BARAN (İBŞB Genel Sekreter Yrd.), ŞAHİN KÖMÜRCÜ (Ragbi Federasyon Başkanı), MURAT ÖZEL (İBŞB Kültür ve Spor Daire Başkanı), SALİH HIZLI (Akhisar Belediye Başkanı) BİRTAN TAŞKINLAR (Akhisar Ramiz Köfte Yöneticisi)"

2010/2011 sezonu: Yılın Antrenörü: HAKAN DEMİR, Yılın Hakemi: TARKAN TUSER, Yılın Basketbol Yazarı: GÖKHAN TÜRE (Haber Türk Gazetesi), Jüri Özel Ödülleri: CEM ÇAĞAL, İZMİR ÜNİVERSİTESİ, BEST, PETKİM. Törene çeşitli mazeretleri nedeniyle katılamayan BEŞİKTAŞ ERKEK BASKETBOL TAKIMI, ERGİN ATAMAN, BARIŞ ERMİŞ, KAAN KURAL, ÖMER GÖRENER, GALATASARAY TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI, ÜMİT SONKOL ve HAKAN ÜSTÜNBERK'in ödüllerinin daha sonra verileceği açıklandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894