• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İzmir 25 °C

En Süper Kahramanlar 21 Ekim'de Sinemalarda

En Süper Kahramanlar 21 Ekim'de Sinemalarda
2006 yılında eğlenceli animasyon Cesur Balık'ı sinema severlerle buluşturan Digiart Productions yepyeni bir animasyon macerayla yeniden seyircileri beyazperdeye çağırıyor!

EN SÜPER KAHRAMANLAR 21 EKİM'DE SİNEMALARDA

2006 yılında eğlenceli animasyon Cesur Balık'ı sinema severlerle buluşturan Digiart Productions  yepyeni bir animasyon macerayla yeniden seyircileri beyazperdeye çağırıyor! EN SÜPER KAHRAMANLAR (Bling) 21 Ekim'de vizyona giriyor!

Yönetmen koltuğunda Kyung Ho Lee ve Wonjae Lee ikilisinin oturduğu animasyon film her yaştan seyirciyi kahkahalara boğacak. Filmin senaryosunda yönetmenlerin yanı sıra Chris Denk imzası bulunurken, orijinal seslendirme kadrosunda ise Taylor Kitsch, Jennette McCurdy, James Woods, Carla Gugino, Tom Green ve Jon Heder gibi isimler yer alıyor.

Konu: Bir tematik parkta tamircilik yapan Sam'in tek dileği çocukluk aşkı Sue ile evlenmektir. Sadece parlak bir altın yüzüğün onun kalbini kazanmasını sağlayacağına dair yanlış bir inancı olan Sam, bir akşam ona evlenme teklif etmek için her şeyi hazırlar. Ancak kötü kalpli Oscar da şeytani bir plan ve elinde Sam'in aldığı yüzüğün aynısıyla ortaya çıkınca işler karışır. Sam, Oscar'ın kötü planlarını engelleyebilmek ve Oscar’ınkiyle karışan yüzüğünü geri alabilmek için süper iyi robotlarla iş birliği yapar ve şehri kurtarmak için kolları sıvar. Bu macerada önemli olanın yüzüğün değeri değil kalbin sıcaklığı olduğunu anlayacaktır...

Dostluğun ve sevginin önemini hatırlatan eğlenceli animasyon Amerika’da GOOGLE PLAY sponsorluğunda vizyona girdi. Güney Kore ve Amerika ortak yapımı olan EN SÜPER KAHRAMANLAR ülkemizde dublajlı versiyonuyla vizyona girecek. /EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894