• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Engelli Öğrencilerin Umudu

Engelli Öğrencilerin Umudu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ DEMOKRAT FEÇA GAZETESİ / AK Parti’nin engelli milletvekili adayı Tolga Murat Balıkçı değişik yaş gruplarındaki engelli öğrencilerle buluştu. Balıkçı, onur konuğu olarak katıldığı 9 Eylül Üniversitesi Özel Eğitim Okulları’nın mezun

Balıkçı, engelli öğrencilere umut oldu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ DEMOKRAT FEÇA GAZETESİ / AK Parti"nin engelli milletvekili adayı Tolga Murat Balıkçı değişik yaş gruplarındaki engelli öğrencilerle buluştu. Balıkçı, onur konuğu olarak katıldığı 9 Eylül Üniversitesi Özel Eğitim Okulları"nın mezuniyet gecesinde, engelli öğrencilere umut saçtı. Azmin ve kararlılığın temsilcisi olan Tolga Murat Balıkçı"nın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.
Yaşam felsefesini “Gidene asla üzülmedim, var olanı güçlendirdim” sözleriyle  özetleyen Balıkçı, bugünlere gelebilmek için verdiği uğraşın meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladığını dile getirdi. “Gerek iş, gerekse siyasetteki başarımı gösterdiğim azme borçluyum” diyen Balıkçı engellilerin, gerekli eğitim imkanına kavuştukları takdirde, daha fazla üreten, ülke ekonomisine daha çok katkı sağlayan bireyler olacağını kaydetti. Amacının engellilerin yaşadığı sorunları çözüme kavuşturmak olduğunu vurgulayan Balıkçı öğrencilere kendi hayatından örnekler vererek tavsiyelerde bulundu.
Sporda ay yıldızlı bayrağımızı göklere çıkardığını bunun kendisi için anlatılmaz bir gurur olduğunu ifade eden Balıkçı, “Bu benim için sadece bir başlangıçtı. Aynı şekilde, sizleri de meclisteki temsilimle onurlandıracağım. Şu anda geldiğim noktada, engelli vatandaşlarımızın bir temsilcisi, onların meclisteki sesi olma imkanına sahibim. Seçim sürecinde sizlerden aldığım desteği karşılıksız bırakmayacağım” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894