• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Engellilere İstihdam Önceliği

Engellilere İstihdam Önceliği
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Tolga Murat Balıkçı, Engelliler Haftası dolayısıyla Ödemiş Bademli Kasabası’nda Engelliler Şenliği’ne katıldı. İkinci bölge

“Engellerin istihdam sorunu kalmayacak”
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Tolga Murat Balıkçı, Engelliler Haftası dolayısıyla Ödemiş Bademli Kasabası"nda Engelliler Şenliği"ne katıldı. İkinci bölge milletvekili adayı Müjde Özkumova ve Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak ile birlikte engelli vatandaşlarla beraber müzik eşliğinde oyunlar oynayan Balıkçı, kendisinin de bir engelli olduğunu hatırlatarak, hayatta aşılamayacak hiçbir engelin olmadığını söyledi.
AK Parti"nin 2002 yılından bu yana engelli vatandaşlar için yaptığı çalışmaları anlatan Balıkçı, engellilerin kentlerde sosyal hayata tam katılımı ve ulaşılabilirliğini sağlayacak “Engelsiz Şehirler” oluşturacaklarını bildirdi. Engellilerin iş yaşamına katılmaları ve kendi hayatlarını sürdürmelerine yönelik beceri kazanmalarına önem vereceklerini ifade eden Balıkçı, “Çalışabilecek durumda olan engelli kardeşlerimize daha fazla istihdam imkânları sağlayacağız. Engelli vatandaşların maddi sıkıntısı azaldı, artık maddi sorunlar çok az yaşanıyor. Bundan sonra üzerinde durmamız gereken en önemli konu eğitimdir. Eğitimimi ön planda tutup üreten bireyler olmamız lazım.” dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı Kundak"tan bölgenin sorunlarıyla ilgili bilgi alan Balıkçı, Başoğlu Huzurevi"ni ziyaret etti, huzur evi sakinleriyle sohbet etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894