• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İzmir 22 °C
» »

Erkekler, Futbol Ve Dahası Aliağa’da Sahnelendi

Erkekler, Futbol Ve Dahası Aliağa’da Sahnelendi
Sevilen oyuncular Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın rol aldığı

Sevilen oyuncular Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın rol aldığı 'Erkekler, Futbol ve Dahası' adlı komedi oyunu Aliağalılarla buluştu. Kahkaha tufanı şeklinde geçen oyunun sonunda oyuncular seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışladı. 

 

Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri çerçevesine organize edilen “Aliağa’da Tiyatro Günleri” kapsamında İstanbul Halk Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Erkekler, Futbol ve Dahası' isimli tiyatro oyunu izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Aliağalılar iki perde halinde gösterime sunulan oyunu izlemek için erken saatlerden itibaren Açıkhava Tiyatrosu’na akın etti.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Senaryosu genç yazar Yunus Emre Gümüş’e ait olan yönetmenlik koltuğunda Engin Alkan’ın oturduğu oyunun; kadınların eşitlik ararken aslında erkeklerin de 1-0 galip başlamadığı hayatla maçına değinip; okulda, işte, kavgada, yatakta; girdiği her maçta skordan skora koşmak zorunda bırakılan erkeklerin türlü hallerine kara mizah ile yaklaşımı Aliağalı izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi. 

GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ

Televizyon ve tiyatro sahnelerinin başarılı ismi Cem Davran’ın sahnedeki performansıyla adeta devleştiği oyunun sonunda, oyuncular Aliağalılar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Davet üzerine sahneye gelen Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Karatekin, oyuncular Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’a “Aliağa’da Tiyatro Günleri”ne katılımlarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.

“TİYATRO VE SANAT DOLU GÜNLER…”

Aliağa’ya ikinci kez geldiğini ifade eden Oyuncu Cem Davran, Aliağa seyircisinin kendilerini tiyatro heyecanı ve coşkusuyla karşıladığını belirterek, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hep böyle tiyatro ve sanat dolu güzel günlerde yeniden Aliağalılarla buluşmak isteriz” dedi.  /EGE BASIN GRUBU

İzlenme: 7178
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894