• BIST 9069.65
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İzmir 21 °C

ESBAŞ 25.Yılını Kutladı

ESBAŞ 25.Yılını Kutladı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların üst düzey yetkilileri, ESBAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri, Ege Serbest Bölgesinde görev yapan devlet birimler
ESBAŞ KURULUŞUNUN 25. YILINI COŞKU İLE KUTLADI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların üst düzey yetkilileri, ESBAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri, Ege Serbest Bölgesinde görev yapan devlet birimlerinin bürokratları, Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğünün kıymetli temsilcileri ile Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.-ESBAŞ’ın yöneticileri, Swiss Otel’de düzenlenen Gala Yemeği ile ESBAŞ’ın  25. Yılını kutladı.
 
Gece, Ege Serbest Bölgesinin ve ESBAŞ’ın 25 yılık başarı hikayesinin anlatıldığı kısa bir film ile başladı. Filmin ardından ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler ESBAŞ’ın gelecek vizyonunun anlatıldığı bir konuşma yaptı. Dr. Güler “ESBAŞ geride bıraktığı 25 yılda üstün başarılara imza atmıştır. Kurucumuz Merhum Kaya Tuncer’in vizyoner bakışı, bugün Ege Serbest Bölgesinin Türkiye’nin en başarılı Serbest Bölgesi olmasında en önemli faktör olmuştur. Kendisini minnetle anıyoruz” dedi. Güler daha sonra “ESBAŞ’ın bugün en önemli önceliği, bu üstün başarısını önümüzdeki 25 yıllarda bugünden daha da kuvvetli bir şekilde devam ettirebilmektir. ESBAŞ’ta hedefimiz “mükemmelliktir”. Dünyanın en başarılı kurumsal şirketlerinden biri olmak için kendimizi her alanda geliştirmeye, güçlendirmeye ve Mükemmellik yolunda her gün yeni bir adım atmaya devam edeceğiz. Bugün var olduğumuz değerli paydaşlarımızla birlikte, önümüzdeki yıllarda daha da büyüyerek ve gelişerek en başarılı serbest bölge olmaya devam edeceğiz”  dedi.
 
Dr. Güler’den sonra söz alarak kürsüde bir konuşma yapan TOBB Başkan Vekili, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ESBAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yorgancılar “ESBAŞ’ın başarısına şahit olduğum ve kurucusu merhum Kaya Tuncer’i tanıdığım için çok mutluyum. Kendisine İzmir’e sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederim. Ege Serbest Bölgesinin 18.000 kişilik istihdamı ile kentimizdeki işsizlik sorununa sağladığı katkılar yadsınamaz. Ege Serbest Bölgesinde yerli ve yabancı yatırım yapmış çok sayıda ihracatçı firma bulunmaktadır. Tüm firmaları gönülden tebrik ediyorum. Bu firmaların yapmış olduğu yatırımlar kentimiz için çok değerlidir. Bu sebeple ESBAŞ’ın 25. Yılını kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.
 
Yemeğe katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ise "Ege Serbest Bölgesi Türkiye’deki serbest bölgeler arasında istihdam ve ticaret hacmi bakımından öncüdür. Ege Serbest Bölgesinin bu başarısından dolayı ESBAŞ’ı ve Bölgede faaliyet gösteren değerli firmaları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Umarım daha nice 25 yıl başarılarınız daim olur” dedi.
 
Ferhat Göçer ve orkestrasının sahne performansları ile devam eden coşkulu gecede Eldor Elektronik firması Yönetim Kurulu Başkanı Pasquale Forte ile Ferhat Göçer’in düeti uzun süre alkışlandı. Programın sonunda Göçer’e ESBAŞ Ebru Kulübünde özel olarak hazırlanan plaket ile teşekkür edildi. ESBAŞ ailesi, 25 yıllık başarıyı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadı.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894