• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Fatma Turgut: “Model’i ben bırakmadım”

Fatma Turgut: “Model’i ben bırakmadım”
Türk rock müziğinin başarılı kadın vokallerinden Fatma Turgut, Trump Cadde’de sahne aldı

FATMA TURGUT: “MODEL’İ BEN BIRAKMADIM”

Türk rock müziğinin başarılı kadın vokallerinden Fatma Turgut, Trump Cadde’de sahne aldı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde, son zamanlarda sürekli kendisine sorulan sorunun yanıtını bir kez daha vererek “Ben Model Grubu’ndan ayrılmadım. Başka bir ülkeye yerleşip farklı bir müzik yapmayı tercih ettiler. Herkesin yolu açık olsun” dedi.

Trump Cadde Konserleri kapsamında sahne alan Fatma Turgut, konserine “Sen Ona Aşıksın” şarkısıyla başlarken “Merhaba ben de geldim” diyerek hayranlarını selamladı.

Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan Trump Cadde'de yaklaşık 5 bin kişiye seslenen güzel yorumcu, “Heyecanlıyım, belki 3-4 şarkıdan sonra heyecanım gider” diyerek repertuvarındaki en özel şarkıları hayranları ile beraber seslendirdi. Son zamanlarda sürekli kendisine sorulan sorunun yanıtını bir kez daha vererek “Ben Model Grubu’ndan ayrılmadım. Başka bir ülkeye yerleşip farklı bir müzik yapmayı tercih ettiler. Herkesin yolu açık olsun” dedi.

“Ben İzmirliyim. İzmirliler güzel olur” diyerek hayranlarından yoğun alkış alan sanatçı, sürekli telefonları ile fotoğraf çeken ve görüntü alan sevenlerine “Telefonları boş verin, anın keyfini çıkarın birazdan hep birlikte dans edeceğiz ve instagram hesabımdan paylaşacağım dedi. “Öyle Sev ki Beni” şarkısını sevenleri ile birlikte dans ederek söyledi ve instagram hesabından paylaştı.

Konserin en ilgi çekici anlarından biri ise Fatma Turgut’un ayrı bir çifti barıştırdığı anlar oldu. Sahnede telefon ile dinleyicisinin kız arkadaşını arayan Turgut, seyircilerle birlikte şarkı söyledi ve barışmalarını istedi. Bu anlarda, salonda heyecanlı dakikalar yaşandı./ EGE BASIN GRUBU aliağa haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894