• BIST 9678.33
  • Altın 2504.672
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.8411
  • İzmir 22 °C

Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nda heyecan dorukta

Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nda heyecan dorukta
FİZY’DEN EN ÇOK OYU ALAN 3 LİSE DOĞRUDAN FİNALE GİDİYOR

fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nda elemeler tüm hızıyla devam ederken, fizy uygulaması üzerinden oylamalar başladı. Destekçilerden her eleme şehrinden en fazla oy alan 1 lise doğrudan 22 Nisan’daki büyük finale adımını atacak. 

fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nda bu yıl bir ilke imza atıldı ve performans oylamaları fizy uygulamasına eklendi. Müzik gruplarının elemelerdeki performansları bu yıl fizy mobil uygulaması üzerinden oylanabiliyor. Liselilerin heyecanla sona doğru yaklaştığı yarışmada İstanbul ve Ankara elemeleri geride kalırken, sıra 7-8 Nisan’daki İzmir elemeleri ve 22 Nisan’daki büyük finalde...

Müzik gruplarının destekçileri finale doğrudan gitmesini istedikleri liseyi fizy’de oylayabiliyorlar. Her eleme şehrinden en fazla oy alan bir okul olmak üzere, fizy oylarıyla toplamda 3 okul jüri değerlendirmesine girmeden doğrudan finale gidecek. Bunun için önce uygulamayı indirip fizy ana sayfasında yer alan "Liselerarası Müzik Yarışması” butonuna tıklamak ve çıkan listedeki videoları izleyip oy vermek yeterli. Videolar istenilen şekilde sıralanıp en beğenilen az beğenilen veya okul ismine göre seyredilebiliyor. Her bir okul için sadece bir oy hakkına sahip olan kullanıcılar, desteği daha da artırmak için videoyu sosyal medyadan da paylaşabiliyorlar.

Destekledikleri grupları yerinden izlemek isteyenler BiP uygulaması üzerinden ücretsiz bilet kodlarını alabiliyorlar. fizy uygulaması üzerinden yapılan oylama ve jüri değerlendirmesi neticesinde büyük finale katılacak okullar 19 Nisan’da açıklanacak. 22 Nisan 2017’de, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki finalde dereceye giren gruplar para ödülü kazanırken, 3 başarılı okula da müzik stüdyosu kurulacak.

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894