• BIST 9129.9
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İzmir 15 °C

Foça Ak Parti kongresi

Foça Ak Parti kongresi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ/ AK Parti İlçe kongreleri Foça ve Dikili İlçe Teşkilatlarında yapılan seçimlerle devam etti. İki liste ile seçime gidilen Foça’da mevcut ilçe başkanı Kadir Özgirgin ile yarışa katılan Abdullah Kaçan 75 oy

Foça’da Özgirgin Dikili’de Akşengür güven tazeledi

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ/  AK Parti İlçe kongreleri Foça ve Dikili İlçe Teşkilatlarında yapılan seçimlerle devam etti. İki liste ile seçime gidilen Foça’da mevcut ilçe başkanı Kadir Özgirgin ile yarışa katılan Abdullah Kaçan 75 oy aldı. Mevcut ilçe başkanı Özgirgin ise 218 oy alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

Dikili’de ise tek liste ile gidilen seçimde mevcut ilçe başkanı Önder Akşengür delegelerinin desteğini alarak güven tazeledi.

Kongrelere AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcıları Mahmut Badem, Özer Ataç, Atilla Kaya, Sinan Aydın, Habib Sünbül Büyükşehir Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Kenan Çakar, Kadın Kolları İl Başkanı Özen Kızılırmak, Gençlik Kolları İl Başkanı Bilal Kırkpınar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Dikili ve Foça'da eşkilatlara seslenen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ilçe kongrelerinin 23 ilçede tamamlandığını hatırlatarak, kongrelerin tüm teşkilatların birlik ve beraberliğini arttırdığına dikkat çekti. Akay, “AK Parti ailesi olarak bizim kongrelerimiz” birlik ve beraberlik kongreleri” başlığı altında kardeşlik anlayışı içerisinde gerçekleştirilmektedir. Sandıkların sayımından ve yeni ilçe başkanının belirlenmesinin ardından kaybedeni olmayan kazananının AK Parti olduğu kongreler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Teşkilatlarımıza yeni bir sinerji katarak tamamlayacağımız bu sürecin sonunda İzmir İl Teşkilatları olarak 2014 seçim zaferini hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

Hükümetin tüm ilçelere yaptığı hizmet ve desteklerine rağmen belediyelerin yerel yönetimlerde vatandaşlara hizmet vermediğine vurgu yapan Büyükşehir Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Kenan Çakar ise “ Gittiğimiz tüm ilçelerde hep aynı manzara. Hiçbir hizmet yok. Cek-Cak anlayışıyla yönetilen belediyeler sözde bahsettikleri projeleri hiçbir zaman hayata geçirmezler. Vatandaşlarımız hizmet yoksunu CHP’li belediyecilik anlayışından mağdur olmaya devam ediyor ” dedi.

Kongrelerin sonunda İl Başkanı Akay, görevde bulundukları süreç içinde yaptıkları başarılı teşkilat çalışmaları nedeniyle İlçe Başkanlarına birer plaket takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894