• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Foça'da Yeni Başkan Günal Biçer

Foça'da Yeni Başkan Günal Biçer
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ HASAN ESER/ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Başkanı Osman Mert'in belediye başkan aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından CHP Foça İlçe Başkanlığı’na Günal Biçer getirildi.
FOÇA CHP'NİN YENİ İLÇE BAŞKANI GÜNAL BİÇER OLDU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ HASAN ESER/  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Başkanı Osman Mert'in belediye başkan aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından CHP Foça  İlçe Başkanlığı’na Günal Biçer getirildi.    Osman Mert'ten boşalan CHP Foça İlçe Başkanlığı için, tüzük gereği seçim yapan yönetim kurulu, İlçe Başkanlığı binasında toplandı.

  Yönetim Kurulu üyeleri, Günal Biçer'in tek aday olduğu seçimde sandık başına gitti. Seçimde oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alan Günal Biçer, Foça CHP'nin yeni ilçe başkanı oldu.
  Seçim sonrası basın toplantısı düzenleyen CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, "İçinde bulunduğumuz yerel seçimler sürecinde takvim kaldığı yerden işleyecektir. CHP Genel Merkezi'nin belirlediği metot ne olursa olsun bizim için emir gibidir. Onun için örgütümüzün genel merkezimizden gelen talimata göre metodunu uygulayacağız. Ortaya çıkan belediye başkan aday adaylarımızın da  bu konuda samimiyetine, iyi niyetine, birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğine inanıyorum. Bizim için önemli olan; Foça'da Cumhuriyet Halk Partisinin 25 yıldır süre gelen  yerel iktidarını devam ettirmektir. Biz bunun için varız" dedi.
  Parti genelinde  aday adaylığı sürecinin başlamasından dolayı İlçe Başkanı Osman Mert ve 4 yönetim kurulu üyesinin görevinden istifa ettiğini belirten Biçer, şunları kaydetti: "Tüzük gereği yedek üyelerin de aramıza katılması ile 13 kişilik asil yönetim kurulu olarak kendi aramızda yeniden seçim yaptık. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız şahsıma ilçe başkanı olmam konusunda tam destek verdiler. Bizim için çok zor bir süreç ama yerel seçimlerden ziyade ülkemizin şu an bulunduğu, AKP hükümetinin bizi sürüklediği, komşu ülkelerimizde yaşanan kriz, Gezi Parkı olayları ve bu ülkenin genelkurmay başkanlığı yapmış insanlarından milletvekillerine kadar pek çok üst düzey insanın hapishanelere tıkıldığı bir noktada bizim CHP olarak daha farklı şeyleri konuşmamız gerekiyor. O yüzden Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü olarak birlik ve beraberlik içinde toplumu bilinçlendiren, bu sıkıntıları daha yüksek sesle söyleyen bir hareketin içinde olmamız gerekir"
  Yenifoça, Bağrası ve Gerenköy belde örgütlerinde bazı eksiklik ve aksaklıkların olduğunu sözlerine ekleyen Biçer, "Göreve başladığımız gün itibarı ile onlar üzerinde durmaya çalışacağız. Gençlik kollarında yeniden yapılanma süreci başlayacak. Kadın kollarımız şu anda CHP’nin en dinamik kolu, onlarla yeniden bir organizasyon yapıp daha aktif hale getirmeye çalışacağız. Bizim amacımız ve niyetimiz ülkedeki ana sorunlar üzerine eğilmek, onun dışında yerel yönetimlerle ilgili de yapmamız gereken neyse genel merkez talimatında yerine getirmek olacaktır."diye konuştu
  GÜNAL BİÇER KİMDİR?
  1973 Balıkesir doğumlu Günal Biçer, 9 Eylül Makine Mühendisliği Bölümü mezunu. Evli ve 7 yaşında bir kızı olan Biçer, 2003-2006 yılları arasında CHP Yenifoça Belde Başkanlığı görevinde bulundu.  5 yılı Yenifoça, 4 yılı ise Yenifoça Belediyesi olmak üzere toplamda 9 yıl muhtelif görevlerde bulundu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894