• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • İzmir 21 °C

Foça'nın Dizi Şansızlığı

Foça'nın Dizi Şansızlığı
Fox TV’nin Foça’da çekilen, ‘Rüzgarın Kalbi’ adlı dizisinin yayından kaldırılması ilçede polemik konusu oldu.

FOÇA'NIN DİZİ ŞANSIZLIĞI

Fox TV’nin Foça’da çekilen, ‘Rüzgarın Kalbi’ adlı dizisinin yayından kaldırılması ilçede polemik konusu oldu.

İzlenme rekorları kıran ve reytinglerde zirveden inmeyen Rüzgarın Kalbi, sürpriz bir karar ile 9. Bölümde final yaparak geçtiğimiz günlerde yayından kaldırılmıştı. Son bölümün yayınlandığı gece dizinin müdavimi olan sosyal medya kullanıcıları dizinin yayından kaldırılmasına tepki gösterdi.

Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal'ın paylaştığı, yapımcılığını Erol Demir’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu “Rüzgarın Kalbi” dizisi genç ve başarılı kadrosu ile izleyicileri adeta ekrana kilitlemişti. Ancak Foça’nın doğal güzelliğini ekrana yansıtan dizi olumlu tepkiler aldığı gibi olumsuz tepkiler de almıştı.  

KİMİ ÜZÜLDÜ KİMİ SEVİNDİ

Dizinin yayından kaldırılması sosyal medyada da geniş yankı uyandırırken, buradan tepkilerini dile getiren Foçalılar konu hakkında ikiye bölünerek fikir ayrılığına düştü. Dizinin yayından kaldırılmasından dolayı üzüntü duyduklarını belirten bir kısım sosyal medya kullanıcısı şu ifadeleri kullandı, ‘Fox TV yönetimi tarafından alınan bu karar ile Foça yine önemli bir tanıtım fırsatını kaçırdı. Özellikle Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın bu tip projeleri ilçemize çekebilmek adına girişimlerde bulunmasını istiyoruz. Böylece Foça gerçek bir turizm kenti haline gelebilir.”

Diğer bir kesim ise diziyi severek takip ettiklerini fakat yayından kaldırılmasına üzülemediklerini belirterek, “Dizinin yayından kaldırılması ile şirin ilçemiz Foça; Bodrum ve Kuşadası gibi dışarıdan on binlerce kişinin akın ettiği, kimliğini ve bakirliğini kaybetmiş bir ilçe olmaktan kurtuldu. Foça’nın ‘butik’ bir şekilde kalmasının ilçe açısından en iyisi olduğuna inanıyoruz” dedi.

HASAN ESER DESTEK İSTEMİŞTİ

Yeni Vizyon Gazetesi yazarı Hasan Eser, ‘En Güzel Aşk Foça'da Yaşanır’ başlığıyla kaleme aldığı yazısında; Rüzgarın Kalbi dizisinin Foça’da çekilen ve yayından kaldırılan Dalgakıran, Kasırga İnsanları ve Misi adlı televizyon dizilerinin akıbetine uğramayacağını ümit ettiğini belirtmişti.

Çekilen dizilerin Foça’nın tanıtımı açısından çok önemli olduğunu ifade eden Eser, bu tip projelerin yerel yönetimler tarafından da desteklenmesi gerektiğinin altını çizmişti./ EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894