• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İzmir 22 °C

Fotoğraf Tutkunları Buluştu

Fotoğraf Tutkunları Buluştu
FOTOĞRAF TUTKUNLARI BULUŞTU

Bu yıl 7.si düzenlenen Photo & Digital fuarı, dünyanın sayılı markalarının katılımıyla kapılarını fotoğraf tutkunlarına açtı. Pazar akşamına kadar devam edecek olan fuarda 4 gün boyunca, hem son teknoloji ürünler hem de önemli sanatçıların katılacağı seminer ve atölyeler olacak.

Fuarda; Sigma, Sony, Fujifilm, Nikon, Olympus, Kodak ve Pentax gibi sektörün bilinen dev global markaları yer alıyor. 

Sektörün profesyonellerini, karar vericilerini, fotoğraf sevdalılarını buluşturan fuarda ayrıca,  sektöre yeni giren markalar, mağazalar, satış ve dağıtım kanalları, ekipman teknolojilerindeki gelişmeler de sergileniyor.

Photo&Digital, Avrupa’nın alanında ikinci, Türkiye’nin lider sektörel fuarı

12 bin m2’de düzenlenen ve Türkiye’nin lider, Avrupa’nın ikinci büyük fuarı  Photo&Digital ,  600 marka, 160 katılımcı ile bu yıl da 40 binin üzerinde ziyaretçiyi hedefliyor. Fuarın henüz ilk gününde özellikle gençlerin gösterdiği ilgi katılımcıları mutlu etti. 

Fotoğrafla ilgili her şey.. En son digital teknolojiden, en küçük aksesuara dek..

Fotoğraf makinaları, Digital Fotoğraf Makinaları, Aksesuarlar, Fotoğraf çantaları, Flashlar, Filtreler, Profesyonel görüntüleme sistemleri, İşlem yazılımları, Film yıkama, Fotoğraf kimyasalları, Fotoğraf kâğıtları, Kiosk, Video kamera ve aksesuarları, Fotoğraf filmleri, yazıcılar, Sarf malzemeleri, Baskı sistemleri, Işık sistemleri, Güç kaynakları, Stüdyo donanımları, Ekranlar, tarayıcılar, tamamlayıcı ürünler, fotoğraf albümleri ve çerçeveler gibi; fotoğrafla ilgili her şey fuarda müşterisiyle buluşacak.

Fujifilm yeni uygulaması “FUJIBAS”ı tanıtıyor

Fotoğraf baskı kültürünün gelecek kuşaklara aktarılmasına büyük önem veren Fujifilm, fuarda yeni uygulaması “FUJIBAS”ı tanıtıyor. Fujifilm’in standını ziyaret edenlere 10 adet ücretsiz fotoğraf baskısı hediye ediyor.

İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği)  fuara, dünya çapında tanınan çok önemli sanatçıların yer aldığı sergi, söyleşi ve atölyelerle katılıyor.

1959 yılından bu yana ülkemizde fotoğraf ve sinema sanatının öğrenilmesini, yaygınlaşmasını ve gelişmesini sağlamak amacıyla başarılı çalışmalar gerçekleştiren İFSAK, Photo&Digital Fuarı’na önemli sanatçıların yer aldığı sergi, söyleşi ve atölyelerle katılıyor. Sergide, Lori Nix, AES+F Grubu ve  Sadık Demiröz fotoğrafları yer alıyor.

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894