• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 24 °C

Fotoğrafa gönül verenlerle İzmir’de buluşuyor

Fotoğrafa gönül verenlerle İzmir’de buluşuyor
SONY ALPHA MARKA ELÇİLERİ VİDEO VE FOTOĞRAFA GÖNÜL VERENLERLE İZMİR’DE BULUŞUYOR

Türkiye’de fotoğrafçılık ve video alanlarında uzman isimlerden oluşan Sony Alpha Türkiye marka elçileri, 25 Şubat’ta Swissotel Büyük Efes İzmir’de fotoğrafçılık deneyimlerini ve uzmanlıklarını fotoğrafa gönül verenlerle paylaşacak. Tüm gün sürecek ücretsiz etkinliğe katılmak için kayıt yaptırmak yeterli.

Sony, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de, fotoğraf ve video konularında farklı uzmanlıklara sahip birçok isimle sürdürdüğü Sony Alpha Ambassadors projesi kapsamında marka elçileri belirli aralıklarla düzenlenen etkinliklerde deneyimlerini, uzmanlıklarını ve elde ettikleri içerikleri paylaşıyor. Sony, bu etkinliklere bir yenisini eklemenin heyecanını yaşıyor. Bu kapsamda, Sony Alpha Türkiye marka elçilerinden 6 uzman, 25 Şubat Cumartesi günü Swissotel Büyük Efes İzmir’de yapılacak etkinlikte deneyimlerini paylaşmaya hazırlanıyor.

Sabah 10.30’dan 18.00’e kadar sürecek ve Sony’nin katkılarıyla ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlik, alanında büyük başarılara imza atmış isimleri ağırlayacak. Etkinlikte, Emre Boz ile Temel Video Çekim Teknikleri, Hakan Yaşar ile Sokak Fotoğrafçılığı, Murat Pulat ile Belgesel Fotoğrafçılığı, Yelda Baler ile Gezi ve Doğa Fotoğrafçılığı, Süha Derbent ile Vahşi Yaşam ve Doğa Fotoğrafçılığı ve İlhan Eroğlu ile Manzara Fotoğrafçılığı konuları ele alınacak.

Fotoğrafçılığa ve video çekimine gönül veren herkese açık olan etkinliğe katılmak için Murat Molla ile [email protected] adresinden ya da 0533 2067337 numaralı telefondan iletişime geçerek kayıt yaptırmak yeterli. SonyAlphaTR Facebook sayfasından etkinlik hakkında daha detaylı bilgi edinmek mümkün.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894