• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İzmir 22 °C

Gaziemir’de Duygusal Vedalaşma

Gaziemir’de Duygusal Vedalaşma
10 yıl boyunca görev yaptığı Gaziemir’in kaderini değiştiren Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol

10 yıl boyunca görev yaptığı Gaziemir’in kaderini değiştiren Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, görev süresinin son günlerinde belediye personeliyle vedalaştı. Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada konuşan Şenol: “10 yıl boyunca alnımızın akıyla, annemizin ak sütü gibi tertemiz görev yaptık. Bu onur bize yeter!”

 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Gaziemir’de 10 yıl boyunca görev yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol görev süresinin dolmasına sayılı günler kala belediye personeliyle vedalaştı. Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen vedalaşmada duygulu anlar yaşandı, belediye çalışanları gözyaşlarını tutamadı. 

İki dönem üst üste görev yapan ilk belediye başkanı olarak kentin tarihine geçen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “10 yıl boyunca alnımızın akıyla görev yaptık. Annemizin ak sütü gibi tertemiz bir şekilde görevimizi yaptık, halkımıza hizmet verdik. Bana bu onuru yaşattığınız için teşekkür ederim. Biz örnek bir belediyeyiz. Bunu hep birlikte büyük emek vererek başardık. Bu kadar güzel insanlarla çalışmak benim için gurur. 10 yıl boyunca hep beni gururlandırdınız. Asla sizlere veda etmiyorum. Çünkü ben bu kentte doğdum, büyüdüm ve bu kentte ölmek gibi bir sevdam var. Bundan sonra da her zaman yanınızda olmaya devam edeceğim” diye konuştu. 

Belediyecilik alanında marka projeler hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Şenol, görev süresi boyunca birçok ilke imza attıklarını söyledi. Tüm zorlukları elbirliğiyle aştıklarını ifade eden Başkan Şenol personeline emekleri için teşekkür etti, “Hakkınızı helal edin” dedi.  

2009 yılında mazbatasını aldıktan sonra fidan dikerek göreve başlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol görev süresinin sonunda personeliyle birlikte çınar ağacı dikti.   /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894