• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İzmir 17 °C

Genç Tenisçiler Turnuvada Yarıştı

Genç Tenisçiler Turnuvada Yarıştı
Kültürpark Tenis Kulübü (KTK) Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, okulların tatil olmasıyla birlikte hayata geçirdikleri yaz okulu sayesinde çocuklara tenis sevgisini aşıladıklarını söyledi.

GENÇ TENİSÇİLER TURNUVADA YARIŞTI

Kültürpark Tenis Kulübü (KTK) Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, okulların tatil olmasıyla birlikte hayata geçirdikleri yaz okulu sayesinde çocuklara tenis sevgisini aşıladıklarını söyledi. Uyaroğlu, düzenledikleri turnuvalarla da miniklerin kendilerini sınamalarına imkan sağladıklarını bildirdi.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun müsabaka takviminde yer alan 8 – 9 – 10 Yaş Yaz Kupası 7’de dereceye giren minik tenisçilere düzenlenen törenle madalyaları verildi. KTK Kapalı Kort’ta gerçekleştirilen ve çok sayıda velinin onurlandırdığı törende konuşan KTK Başkanı Server Uyaroğlu, gerçekleştirdikleri projelerle çocukların hem fiziksel hem de psikolojik gelişimine katkı koymak istediklerini söyledi.

“TURNUVADA KAYBEDEN YOK”

Göreve geldiklerinden bu yana KTK olarak daha fazla İzmirliye ulaşabilmek için tesisleşmenin yanı sıra sportif ve sosyal etkinliklere de son derece önem verdiklerini ifade eden Uyaroğlu, “Oldukça çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvamıza 250’den fazla minik tenisçi ter döktü. Biz, turnuva sonunda tüm tenisçilerimizin kazandığını, kaybedenin olmadığını düşünüyoruz. Buradan bize bu kapalı kortta turnuva düzenleme imkanı sağlayan ve tesisleri küçük sporcularımızın  kullanımına sunan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ailelerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yıl boyunca etkinlik ve turnuvalarımız sürecek. Çocuklarına sağlıklı bir gelecek sunmak isteyen tüm ailelerimizi bekliyoruz” dedi.

KAPALI KORT ÇOK ÖNEMLİ

Teniste kapalı kortların son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Uyaroğlu, “Türkiye’de teniste ileri durumda olan İstanbul ve Ankara gibi şehirlere baktığımızda ünlü raketlerin kapalı kortları bulunan kulüplerde yetiştiğini görüyoruz. Böylelikle, tenisçilerimiz yazın sıcaktan, kışın da soğuk ve yağmurdan korunuyor. Biz de elimizden geldiğince burada çok daha fazla etkinlik düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu durumdan hem tenisçilerimiz hem de aileleri son derece memnun. Bize bu imkanı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Uyaroğlu, turnuvada kıyasıya mücadele eden miniklere madalyalarını takdim etti, aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894