• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • İzmir 15 °C

Genç Yelkenciler Foça’da Yarıştı

Genç Yelkenciler Foça’da Yarıştı
Optimist ve Laser sınıfı yelkenliler, 4-5 Haziran tarihlerinde; Antik Tarihçi Herodot’un deyişiyle ‘En güzel iklim ve en güzel gökyüzü altında kurulan Foça’da yarıştı.

GENÇ YELKENCİLER FOÇA’DA YARIŞTI 

Optimist ve Laser sınıfı yelkenliler, 4-5 Haziran tarihlerinde; Antik Tarihçi Herodot’un deyişiyle ‘En güzel iklim ve en güzel gökyüzü altında kurulan Foça’da yarıştı.

Türkiye Yelken Federasyonu(TYF) gözetiminde, Foça Yelken ve İhtisas Kulübü(FYİK) ev sahipliğinde gerçekleşen yarışlar, Foça Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirildi.

Genç sporcular, Foça’nın doğal güzellikleriyle dolu parkuru ve ideal rüzgârında, yarışırken tecrübe kazanmanın ve madalya töreninde takdir edilmenin mutluluğunu yaşadı.

Yarışlar sonrası düzenlenen madalya töreninde konuşan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Katılan tüm kulüplerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızı ve ailelerini Foça’mızda misafir etmekten dolayı mutluluk duyduk. Umarım keyif almışsınızdır. Bundan sonraki süreçte de sizleri yeniden aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Genç yaştaki sporcularımızın bu süreçte birlik ve berberlik içerisinde olmalarının yanı sıra kişisel gelişimlerine önemli katkı sağlayacak olan denizde tecrübe kazanmaları, onlara gelecek yıllarda çok fayda sağlayacaktır. Sporcularımıza gelecek yarışlarda ve spor hayatlarında başarılar diliyorum. Foça Yelken ve İhtisas Kulübümüzün çok değerli yöneticilerine ve müsabaka hakemlerimize, teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Dereceye giren sporculara madalyalarını, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri Beyhan Türker, Serdar Necdet Tunçbay, Muzaffer Yolcu, Halil Çıtak ve Burhanettin Celep ile FYİK Komodoru Seyfi Ersoy, TYF İl Temsilcisi Hakan Kütük ve Protesto Kurulu Başkanı Sultan Hancıoğlu verdi.

Yelken yarışları, Arm Urla Yelken, Karşıyaka Yelken, Göztepe Yelken, Foça Yelken, Çeşme Yelken, Solo Yelken ve İzmir Türk Koleji kulüplerinden gelen; optimist’de 19, optimist junior’da 41, Laser 4.7’de 8 ve toplamda 68 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Yarışmalarda şu sonuçlar alındı; 
Optimist Genel: 1.Alican Uğurlu (Karşıyaka Yelken), 2.Demir Dirik (Çeşme Yelken), 3.Can Ertürk (Göztepe Yelken)
Optimist Kız: 1.Aslı Akneniz (Göztepe Yelken), 2.Güneş Damla Biçer (Foça Yelken)
Optimist Junior Genel: 1.Kuzey Kumlalı (Göztepe Yelken), 2.Dennis Dhaese (Arm Urla Yelken), 3.Tan Onat Öğütçü (Çeşme Yelken)
Optimist Junior Kız: 1.Irmak Karaorman (Foça Yelken), 2.Melis Ertürk (Göztepe Yelken), 3. Özlem Öznur Özcan (Göztepe Yelken)
Laser 4.7 Genel: 1.Rasim Yaşar (Arm Urla Yelken), 2.Doruk Demircan (Solo Yelken), 3.Seran Katipoğlu (Foça Yelken)
Laser 4.7 Kız: 1.Seran Katipoğlu (Foça Yelken)
Laser 4.7 junior: 1.Doruk Demircan (Solo Yelken), 2.Seran Katipoğlu (Foça Yelken), 3.Zeynep Tulcalı (Karşıyaka Yelken)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894