• BIST 9701.67
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 27 °C

Gliss ve Watsons’tan “Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver” Projesi…

Gliss ve Watsons’tan “Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver” Projesi…
GLİSS VE WATSONS’TAN “DESTEĞİN YETER, HAYALLERE GÜÇ VER” PROJESİ…

Geçtiğimiz günlerde yeni Magnificent Strength Serisi’ni “Saçlarım Yeter” sloganı ve marka yüzü başarılı sanatçı Gökçe Bahadır ile tanıtan Gliss, şimdi de anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. İstanbul Kültür Üniversitesi ve Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım ürünleri zincirlerinden Watsons’ın iş birliği ile hayata geçen “Gliss ile Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver” projesine; Ayşe Kucuroğlu, Aslışah Alkoçlar, Ayşe Tolga, Başak Dizer Tatlıtuğ ve Yasemin Özilhan gibi isimler de destek veriyor. Proje 8 Mart 2017 Çarşamba günü gerçekleşen bir davetle duyuruldu. 

5 ÜNLÜ İSİMDEN ÇOK ÖZEL SAÇ KÜPESİ TASARIMI… 
“Gliss ile Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver” projesi kapsamında genç kızlarımızı hayal kurmaya teşvik etmek ve girişimcilik konusunda onlara cesaret vermek üzere harekete geçiyor. Bu amaçla İstanbul Kültür Üniversitesi’nde “Yaratıcı İş Fikirleri” konulu bir yarışma düzenleyecek olan Gliss, birincilere ise sermaye desteği verecek. Ayşe Kucuroğlu, Aslışah Alkoçlar, Ayşe Tolga, Başak Dizer Tatlıtuğ ve Yasemin Özilhan tarafından hazırlanan saç küpelerinin içinde bulunduğu özel Gliss ürün setlerinin satışından elde edilen gelirin bir kısmı da projeye aktarılacak. Proje için hazırlanan saç küpesi hediyeli Gliss ürün setleri, sadece Watsons mağazalarında satışa sunulacak.  

PROJENİN TANITIMI DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE YAPILDI… 

Gliss’in “Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver” projesi, 8 Mart 2017 Çarşamba günü gerçekleşen bir basın daveti ile duyuruldu. Türk Henkel Pazarlama Direktörü Pınar Akıskalıoğlu’nun konuşması ile başlayan organizasyon, Türk Henkel Saç Bakım Kategorisi Müdürü Barış Erdoğan’ın projeyi anlattığı konuşması ile devam etti. Sonrasında İstanbul Kültür Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durmuş Dündar, Watsons Türkiye Genel Müdür Yardımcısı ve Ticaret Direktörü Mete Yurddaş ve Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar kürsüye gelerek proje ile ilgili görüşlerini aktardı. Organizasyon; Ayşe Kucuroğlu, Aslışah Alkoçlar, Ayşe Tolga, Başak Dizer Tatlıtuğ ve Yasemin Özilhan gibi projeye destek veren isimlere plaketlerinin takdim edilmesi ile sona erdi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894