• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İzmir 19 °C

Gülseren Çoban Aday Açıklaması

Gülseren Çoban Aday Açıklaması
ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ / BAKIRÇAY NET GAZETESİ / Ak parti Aliağa ilçe teşkilatı kadın kolları yönetim kurulu üyesi Gülseren çoban Yapılacak olan kadın kolları kongresinde Aliağa llçe kadın kolları başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

AK PARTİ ALİAĞA KADIN KOLLARI BAŞKAN ADAYI GÜLSEREN ÇOBAN

ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ / BAKIRÇAY NET GAZETESİ / Ak parti Aliağa ilçe teşkilatı kadın kolları yönetim kurulu üyesi Gülseren çoban Yapılacak olan kadın kolları kongresinde  Aliağa llçe kadın kolları  başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Ak parti ilçe teşkilat binası toplantı salonunda yapılan basın basın toplantısın yaklaşık 100 kadın üye katıldı. Çoban"ın basın açıklaması Ak parti üyesi kadınların coşkusuna neden oldu. Açıklaması sık sık alkışlarla kesilen Gülseren çoban,” Yıllardır hizmet ettiğim, halen de yürütmekte olduğum ilçe kadın kolları teşkilat başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğimden istifa ederek siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın aracılığı ile kadın kolları başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi. Çoban,” Aliağa AK Parti ilçe Teşkilatında kurulmuş olduğu 2002 yılından bu güne kadar görev aldım. Halihazırda Kadın Kolları Teşkilat başkanlığı görevi devam ettirmekteyim. 2002 yılında  kurucu ilçe başkanı Müjdat Bıçakçı ve kurucu kadın kolları başkan yönetiminde halkla ilişkiler birim başkanı olarak görev aldım ve aktif olarak parti içinde çalışmalarım bu güne kadar devam etti. Daha sonra 2004 yılında kadın kolları kongresi ile göreve gelen yönetimde 2 yıl süre ile yerel yönetimler birim başkanlığı yaptım. 2006 yılında 29 mart 2009 yerel seçimlerine kadar sosyal işler birim başkanlığı yaptım. Ve 2009 yılından bugüne kadar da Teşkilat başkanlığı birim başkanlığı görevimi sürdürmekteyim. Yaklaşık 9 yıllık süreçte kadın kolları yönetimlerinde ve teşkilatta yapmış olduğum çalışmalarla siyasi anlamda gerekli bilgi birikimine ve tecrübeye sahibim. Aynı zamanda bu güne kadar teşkilatta almış olduğum görevler sonucunda Ak Parti Aliağa ilçesinde mevcut üyeler ve Aliağa kadınları ile iç içe olduğumdan tereddüt etmeden Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı"na aday oldum. Kadın kollarının teşkilatta ve partiye olan katkılarının çok büyük olduğunun bilincinde bir aday olarak sorumluluğumun ve aday olduğum bu görevin ne derece önemli olduğunun farkındayım. Bu güne kadar Ak parti"ye olan sadece hizmet etmek ve faydalı olmak amacıyla yapmış olduğunun farkındayım. Bu güne kadar Ak parti"ye olan sadece hizmet etmek ve faydalı olmak amacıyla yapmış olduğum çalışmalar bu günden sonra da aynı şekilde devam edecektir.

Yıllardır hizmet ettiğim, halen de yürütmekte olduğum ilçe kadın kolları teşkilat başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğimden istifa ederek siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın aracılığı ile kadın kolları başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Ben bu hizmet makamına layık gören ve teşvik eden başta partili büyüklerim olmak üzere yönetim kuruluna da görevli dostlarım fedakar üyelerimiz ve partimize gönül vermiş tüm kardeşlerime yürekten teşekkür ederim girmiş olduğumuz bu hizmet yarışında hedefimiz partimizi Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de çok daha ileriye taşımak, yarım kalan kalkınma hamlesini yeniden başlatmaktır.

AK Parti Aliağa"da partimizin vizyonuna ve misyonuna yakışır şekilde demokratik olarak yapılacak olan kongrede aday olmam da tamamen hizmet yaşımdan ve hizmet amacımdan başka bir şey değildir. Bu amaçla aday olduğum ilçe başkanlığında yine aynı amaç ve samimiyetle hizmet edecek olan yönetim üyelerine devam edeceğimin teminatı bundan evvelki çalışmalarımız ve hizmetlerimizdir. AK Parti Aliağa"nın hakkı olan yerel yönetimlerde de hak etmiş olduğu başarıya ulaşması için Durmak Yok Yola Devam diyoruz.”dedi.

GÜLSEREN ÇOBAN KİMDİR

1967 Gümüşhane Kelkit doğumluyum. İlkokulu İzmir Karabağlar  Emrullah Efendi İlkokulunda bitirdim. 1979 yılında Aliağa"ya yerleştik. Orta ve Lise eğitimimi Aliağa Lisesinde almış olup lise mezunuyum. Lise eğitimim sonrasında Aliağa Belediyesinde 2 yıl süre ile Halk Müziği ve Bağlama Bölümü Konservatuar eğitimi aldım. Evli ve 2 çocuk annesiyim.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894