• BIST 9454.03
  • Altın 2503.803
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.823
  • İzmir 20 °C

Gürcan Alkan'dan CHP Ziyareti

Gürcan Alkan'dan CHP Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ak Parti Aliağa Belediye Başkan aday adayı Gürcan Alkan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ı makamında ziyaret etti.

GÜRCAN ALKAN’DAN DURMAZ’A ZİYARET

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ak Parti Aliağa Belediye Başkan aday adayı Gürcan Alkan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ı makamında ziyaret etti.

CHP Aliağa’da yapılan kongre sonrası başkanlığa seçilen Özcan Durmaz’ı makamında ziyaret eden Ak Parti Aliağa Belediye Başkan aday adayı Gürcan Alkan hayırlı olsun dileklerini iletti. Gerçekleşen  ziyarette Aliağa’da iki parti arasında son günlerde yaşananlar konuşuldu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Alkan Özcan Durmaz’ı gıyabında tanıdığını belirterek  “Hem kendisini şahsen tanımak hem yeni görevinde başarılar dilemek ve hem de son aylarda her iki parti arasında tırmanan gerginliklerin yerel bazda da olsa sakinleşmesi adına bu ziyareti gerçekleştirdim. Siyasette fikir tartışması olur, protesto olur, yürüyüş olur ama küslük olmaz. Belki bu ziyaretim her iki tarafta bazılarını ürkütmüş olabilir ama benim aldığım devlet ve aile terbiyesi siyasette bürokraside yönetimde kırgınlıklara ve küslüklere asla izin vermez. Biz topluma örnek ve önder olmak zorunda olan kişileriz” dedi.

Aliağa siyasetinde ezberleri bozacağını ifade eden Gürcan Alkan sevgi ve saygının ön planda olacağının altını çizerek “Artık eski camlar bardak oldu. Kavga yerine dostluğu, zıtlaşma yerine asgari müştereklerde uzlaşmayı, dedikodu yerine fikir üretmeyi ve en önemlisi de artık birbirimizi sevmeyi ve birbirimize katlanmayı öğrenmek zorundayız” dedi.

Aliağa’da Atatürk Caddesi’ndeki çalışmalardan dolayı yetkililere teşekkür eden Alkan çekilen sıkıntılara değeceğini belirterek “İzmirli seçmen tabularını yıkmak zorunda. En azından yerel seçimlerde daha fazla hizmet alacağı kişileri parti farkı gözetmeksizin desteklemek İzmir e ve ilçelerine çok daha fazla hizmet girişini sağlayacağı aşikardır. İzmir ve onun güzel İlçeleri kimsenin Tapulu malı değil. Bu güzel İzmir yapılan hizmetlerin çok daha iyilerine layık.Yaşı müsait olanlar biraz geriye gidip düşünsünler ve bunları gençlere anlatsınlar” dedi.

Göreve talip olmadığını insanların ısrarı ile Ak Parti Aliağa’dan Belediye Başkan aday adayı olduğunu sözlerine ekleyen Alkan tatil yapmak yerine hizmet yolunu seçtiğini söyleyerek “Bundan da pişman değilim. 24 saat halkın içinde korumasız ve şoförsüz olarak dolaşan, zemin kata taşınacak başkanlık odasının kapılarının hiç kapanmadığı şeffaf belediyeciliğin en güzel örneklerini vermek için gün sayıyorum. Tek duam Allah bana bu güzel insanlara ve bu aşık olduğum cennet Aliağa ya hizmet etmeyi nasip etsin, bu vesile ile de tüm Müslümanların mübarek Ramazanını da tebrik ederim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894