• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 16 °C

Halı Sahalara Teknolojik Devrim

Halı Sahalara Teknolojik Devrim
Halı sahaları teknoloji ve bilişim ile buluşturan Akillisaha.com projesi, halı sahalarda yapılan karşılaşmaların özetini çıkartmanıza ve sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşmanıza olanak sunuyor.

HALI SAHALARA TEKNOLOJİK DEVRİM

Halı sahaları teknoloji ve bilişim ile buluşturan Akillisaha.com projesi, halı sahalarda yapılan karşılaşmaların özetini çıkartmanıza ve sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşmanıza olanak sunuyor. Maçların ısı haritasını da görebildiğiniz proje, sanal gerçeklik gözlükleriyle de maç keyfini ikiye katlıyor

Teknolojik gelişmelere ayak uydurmak bir yana, takip etmek dahi imkânsız hale geldi. Son yıllarda bu gelişmeleri yakından takip eden ve spor ile entegre eden Logaritma Bilişim, Akillisaha.com projesi ile kendi pazarını oluşturarak halı sahaları teknoloji ve bilişimle buluşturuyor. Türkiye’de 50’ye yakın üye halı sahası bulunan Akillisaha.com projesiyle kendine bu alanda bir pazar oluşturan Logaritma Bilişim, benzeri olmayan bir projeyi hayata geçirerek maç heyecanını halı sahalara taşıyor.

GÖZLÜKLERDE TRİBÜN KEYFİ

Halı sahalarda teknolojik bir devrim yaşanıyor. Eskiden internetin dahi çok kısıtlı olduğu halı sahalarda bugün Logaritma Bilişim’in geliştirdiği sistem sayesinde sanal gerçeklik gibi son teknolojik gelişmeler futbol ile buluşuyor. Logaritma Bilişim, üye halı sahalarda hem teknolojik alt yapıyı kuruyor hem de sanal gerçeklik gözlüklerini futbolseverlerle buluşturuyor. Sanal gerçeklik gözlükleriyle müsabakaların kaydını tribünden takip ediyormuş hissi yaratan akillisaha.com projesi futbol keyfini maç sonunda da devam ettiriyor.

Sabit kameralarla başlayan projede şu anda 360 derecelik kayıt yapabilen kameralar kullanılıyor. Ayrıca maçların ardından karşılaşmaya dair ısı haritası da bu yeni teknoloji sayesinde görülebiliyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894