• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İzmir 14 °C

Halıda Şampiyon Fenerbahçe

Halıda Şampiyon Fenerbahçe
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ŞENOL GÖK / Genç yaşta hayatlarını kaybeden Aliağaspor altyapı oyuncuları adına düzenlenen geleneksel futbol turnuvası sona erdi. Yaklaşık bir ay süren ve iki kategoride 17 takımını kıran kırana geçen mücadelesi sonrası ardı
HALI SAHADA ŞAMPİYON FENERBAHÇE!
 
9. KEMAL HARMAN,  ÖVÜNÇ YÜKSEL, DOĞANCAN ÜZÜLDÜ FUTBOL TURNUVASI SONUÇLANDI.  
 
9. KEMAL HARMAN,  ÖVÜNÇ YÜKSEL, DOĞANCAN ÜZÜLDÜ FUTBOL TURNUVASI’NDA MİNİKLERDE FENERBAHÇE, YILDIZLARDA SİVASSPOR ŞAMPİYON OLDU.  
 
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ŞENOL GÖK / Genç yaşta hayatlarını kaybeden Aliağaspor altyapı oyuncuları adına düzenlenen geleneksel futbol turnuvası sona erdi. Yaklaşık bir ay süren ve iki kategoride 17 takımını kıran kırana geçen mücadelesi sonrası ardı ardına oynan 2 final maçı sonrası 9. Kemal Harman, Övünç Yüksel ve Doğancan Üzüldü Futbol Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu. Yıldızlarda Helvacıspor’u 6–3 yenen Sivasspor, miniklerde ise Manisaspor’u 6–2 yenen Fenerbahçe şampiyon oldu.  Ayrıca miniklerde Helvacıspor, yıldızlarda Bucaspor turnuvayı 3. bitiren takımlar oldu. 
 
Şampiyona Başkan Uğur Eren’den kupa
Aliağa Belediyesi Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşen final maçlarına yoğun ilgi vardı. Futbolseverlerin ve yıldız adayı futbolcu ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği maçlarda küçük futbolcuların mücadelesi görülmeye değerdi. Mücadele gücü yüksek, fair-play ruhunun önde olduğu final maçlarında bol gol ve heyecan vardı. Final maçlarını Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı ve Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren ve Helvacıspor Kulübü Başkanı Ali Kaya da izledi.  Başkan Eren şampiyon takımların kupalarını verdi,  Başkan Kaya ile birlikte oyuncuların mutluluğuna ortak oldu.
Minikler kategorisinde şampiyon olan Fenerbahçe ve yıldızlar kategorisinde şampiyon olan Sivasspor’a kupalarını Başkan Eren verirken, ilk üçe giren takımlara kupalarını; Doğancan Üzüldü’nün babası Adil Üzüldü, Helvacıspor Kulübü Başkanı Ali Kaya, SS 32 Nolu Kasalı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Murat Turhan ve SS Aliağa Motorlu Yük Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Raşit Özkan verdi.
 
Alper Peker’den Teşekkür
Aliağaspor Kış Spor Okulları ve ilköğretim okulları öğrencilerden takımların oluşturduğu ve turnuvanın yaklaşık bir ay sürdüğünü belirten turnuvayı organize eden Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker turnuvaya destek olan tüm kurum ve kişilere teşekkür ederek; “Turnuvanın gerçekleşmesinde bizlere katkı sağlayan Aliağa Belediyesi’ne ve başkanımız Turgut Oğuz’a, belediye başkan yardımcımız ve Aliağaspor Kulübü Başkanı Sayın Uğur Eren’e spor kulübümüzün yöneticilerine, turnuvamızın bu yılki sponsorları SS 32 Nolu Kasalı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Murat Turhan ve SS Aliağa Motorlu Yük Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Raşit Özkan’a çok teşekkür ederiz. Ayrıca centilmence mücadele eden çocuklarımızı, bizleri yalnız bırakmayan aileleri ve turnuvanın gerçekleşmesinde katkı koyan takımımızın antrenörlerine de ayrıca teşekkür ederim. Centilmence bir mücadele ve 3 arkadaşımızın adına yakışır bir turnuva oldu. Onların ansısını yaşatmaya devam edeceğiz.  ”dedi.  
 
Başkan Eren; “Tüm çocuklarımızı yaz spor okullarımıza bekliyoruz”
Zamanın çok hızlı akıp gittiğini genç yaşta yaşamını yitiren oyuncuları her geçen gün daha da çok özlediklerini belirten Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı ve Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; “3 genç arkadaşımız,  oyuncumuz adına düzenlediğimiz turnuva ile onları bir kez daha andık. Onları hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi. 
Turnuvaya gösterilen ilgiden de oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Eren;  “Gerek belediye gerekse spor kulübü olarak tüm çocuklarımızın spor yapabilmesi için olağanüstü çaba gösteriyoruz.   Böylesi organizasyonlar da çocukların sporu sevmesi, sporun yaygınlaşması için bir fırsat olduğunu düşüyorum. Ailelerin de çocuklarını yaz ve kış spor okullarımıza göndermelerini tavsiye ediyorum.” dedi Başkan Eren turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen yetkililere, ilgililere ve sponsorlara teşekkür etti. Başkan Eren ayrıca turnuvanın sponsorları SS 32 Nolu Kasalı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Murat Turhan ve SS Aliağa Motorlu Yük Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Raşit Özkan’a teşekkür plaketi sundu.
 
Miniklerde bireysel ödüller
Şampiyon takımların yanı sıra minikler kategorisinde Fenerbahçe kalecisi Anıl Çanga’ya en az gol yiyen kaleci ödülünü Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın, asist kralı olarak Manisaspor’dan Yiğitcan Demircan’a ödülünü Aliağaspor altyapı antrenörlerinden Şenol Köse,  gol kralı Göktuğ Demirbaş ise Aliağaspor altyapı antrenörlerinden Zeki Uyar verdi. Turnuvanın en centilmen oyuncusu ödülünü ise Aliağaspor’dan Ali Talha Sarızeybek Aliağaspor altyapı antrenörlerinden Bilal Özkurt’un elinden aldı.     
 
Yıldızlarda verilen bireysel ödüller Sivasspor oyuncularına
Yıldızlar Kategorisi’nde verilen üç ödülde Sivaspor oyuncularına gitti. En az gol yiyen kaleci Orhan Kadir Aslan’a ödülünü Helvacıspor Kulübü Başkanı Ali Kaya,    asist kralı Mehmet Aslan’a turnuvanın sponsorlarından S.S 32 Nolu Kasalı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Murat Turhan, gol Kralı İzzet Topuz’a ise SS Aliağa Motorlu Yük Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Raşit Özkan verdi. 
 
Alper Peker’den Serhan Turhan’a en başarılı oyuncu madalyası
Turnuvada ayrıca Minikler kategorisinde Helvacıspor, yıldızlar kategorisinde Bucaspor 3. olurken, dereceye giren takım oyuncularının madalyaları Aliağaspor altyapı antrenörleri ve Helvacıspor Genel Kaptanı Bülent Dağlı, turnuvanın forma sponsoru Serhan Tekstil yetkilisi Özgür Arslan takarken Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker’de turnuvanın en başarılı oyuncusu seçilen Serhan Turhan’ın madalyasını taktı.    
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894