• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • İzmir 20 °C

Hamza Dağ Türkiye Güçlendi

Hamza Dağ Türkiye Güçlendi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Hamza Dağ Yenişakran ve Hacıömerli’de esnaf ve kahvehanelere ziyaretlerde bulundu.

HAMZA DAĞ “KENDİ KENDİNE YETEBİLEN, GÜÇLÜ BİR ÜLKEYİZ ARTIK”

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Hamza Dağ Yenişakran ve Hacıömerli"de esnaf ve kahvehanelere ziyaretlerde bulundu. Vekil adayı Hamza Dağ"a ziyaretlerinde Yenişakran Belde Başkanı İbrahim Etem Yorulmaz, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, AK Parti Yenişakran Belde başkanı Celal Erdal, AK Parti İzmir İl Genel meclis üyesi Muhammed Yılmaz, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, AK Parti Aliağa Belediye meclis üyeleri Cemil Akıllı, Mazlum Bilgiç, AK Parti Aliağa Gençlik Kolları başkanı Rabia Tural ve kalabalık bir partili grup eşlik etti. Yenişakran"da kahvehaneleri ve esnafı dolaşan Dağ vatandaşlarla sıcak diyaloglar kurdu. Ziyaretleri kapsamında Yenişakran Bölük Kahvesine giden vekil adayı Hamza Dağ"a kahvehane sahibi Türkiye"de en iyi Yenişakran"da yetişen Gelbera çiçeği hediye etti.

Dağ “Halkımızdan teveccüh görmek kadar güzel bir şey yok”

Akşam saatlerinde Hacıömerli Köyü"ne giden Milletvekili adayı Hamza Dağ köy kahvesinde konuşma yaptı. AK Parti"nin milletin karşısına alnı ak, başı dik gittiğini belirten Dağ “11 Nisan"da adaylarımız açıklandı. 12 Nisan"dan beri alanlardayız. İnsanlar ile iç içe oluyoruz, konuşuyoruz. Bir iktidar partisinin mensubu olarak halkın içerisinde girdiğimizde teveccüh görmek hala seviliyor olmak, oyunu hala arttırıyor olmak kadar güzel bir şey yok. Önceki yılları hatırlıyorum özellikle koalisyon yıllarında 90"lı yıllarda bazı siyasi parti temsilcileri, iktidardakiler halkın önüne salon toplantısı dışında gidemezlerdi ve kahvelere gelemezlerdi. Ama biz insanımıza alnımız ak, başımız dik bir şekilde gidebiliyoruz. Eksiklerimiz yok mu, mutlaka vardır. Ama bu eksiklikleri de en iyi çözecek parti biziz. Bir amcamız dedi ki bana ben size artık oy vermeyecektim. Dedim neden vermeyecektin. “Yeter gari, 2 dönemdir sizsiniz başta” dedi.  Başka neden var mı diyorum, yok diyor, iyi yapıyorsunuz diyor. Ama yine vereceğim yani mecbur vereceğim başka yapacak kimse yok diyor. Genel kanaat bu. İnşallah 2 hafta sonra seçimden alnımızın akıyla çıkacağız. Çok partili dönemlerimize bakıyoruz. 1950"de çok partili hayat geçtik ve Demokrat Parti iktidara geldiğinde bir inkişaf yaşamışız. Bir yükselme yaşamışız. 1960"a kadar. 60"ta darbe olmuş, 63"te seçime gitmişiz ondan sonra yine koalisyonlar Adalet Partisi"nin tek başına iktidarına kadar. Tek parti iktidarı döneminde icraatlar olmuş, 70"de bir darbe daha olmuş 80"lere kadar gaz yağı kuyrukları, mazotların bulunamadığı zamanlar. 80 ihtilalı arkasından Özal"la tek parti iktidar dönemi. 90"larda ki durumları hepimiz biliyoruz. Arka arkasına kurulan hükümetler, düşen hükümetler ve 7 yılda Dünya"da kriz olmadığı halde ekonomik kriz. 2002"den bu yana Allah"a şükürler olsun ki tek parti iktidarı ile yükselen bir ülke. Tek küçüldüğümüz dönem var ekonomik olarak, hangi dönem biliyor musunuz? 14 Mart 2008"de açılan kapatma davası 30 Temmuz"a kadar sürmüş, o süreçte Türkiye küçülmüş. Dünya"da en büyük ekonomik kriz yaşanan dönemde büyümesine rağmen kapatma davası olduğu dönemde küçülmüş. Bazıları şunu yapmadınız, bunu yapmadınız diye eleştiri getirebilirler. Biz 4 yıllık süreç içerisinde 7-8 aylık dönemi parti kapatma davası ile geçirmişiz. Bu ülkenin iktidar partisi kapatılacak mı kapatılmayacak mı? Tüm bunlara rağmen ülkeyi bu duruma getirdik. Bölgemizde önemli yatırımlar yapılıyor. Özellikle liman projesi bölgemizi başlı başına etkileyecek bir projedir, ceza evi önemli bir projedir.” Dedi.

Köylülere seslenen Dağ “İlk Türk isminin geçtiği Orhun abideleri Moğolistan"da ve tam 8 saatte uçakla gidilebiliyor. Sayın Başbakanımız buraya gittiğinde uçakla bir tarlaya inmek zorunda kalıyor. 30 km yolu patika yoldan geçiyorlar. Oraya bir hava alanı yapılıyor Orhun Abideleri restore ediliyor ve 40 kmlik yolu bizim zamanımızda yapılıyor. Ama birileri 3 yıl boyunca 1 defa gittiler. Milliyetçilikten bahseden birileri 3 defa gitti o memlekete. Biz oraya hizmet götürüyoruz. Milliyetçilik lafla olmaz, sözle olmaz, icraatla olur.”

Dağ “Bir Devlet Başkanına karşı dik durabiliyorsak, bu güçlü bir ülke olduğumuzu gösterir”

İnsansız hava uçağını üreten 3 ülkeden birisiyiz. Kendi savaş gemisini üreten bir ülkeyiz. Kendi piyade tüfeğini üreten bir ülkeyiz. F-4 ve F-16"lara modernizasyon yapabilen bir ülkeyiz. Yıllarca hep Amerika"dan, İsrail"den aldık ve mecburen onların her dediğini yapmak zorunda kaldık. Eğer bir devlet başkanına bir şey diyebiliyorsanız bu sayede. İnşallah bu bölgede başımızda Binali Bey ile aynı ekipte çalışacağız. 30 ila 45 yaş arasında genç, çalışkan, heyecanlı, bu bölgenin bu yörenin sorunlarını bilen, çözmek için çabalayacak bir ekip. 2011"den sonra çok farklı bir dönem yaşayacağız.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894