• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İzmir 14 °C

Hazırlık Maçında Aliağa Rahat Kazandı

Hazırlık Maçında Aliağa Rahat Kazandı
Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni takımı Aliağa FK, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık maçını İzmir Süper Amatör Ligi Takımlarından Foça Belediyespor ile yaptı.

ALİAĞA FK 3 – 0 FOÇA BELEDİYESPOR

Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni takımı Aliağa FK, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık maçını İzmir Süper Amatör Ligi Takımlarından Foça Belediyespor ile yaptı. Mücadele Aliağa’nın 3-0 üstünlüğü ile sona ererken, goller Maksim (Dk 19), Ahmetcan (Dk 37) ve Sefa’dan (Dk 44) geldi.


Aliağa FK, Foça'yı Farklı Geçti 3-0 paylaşan: egeplay

Aliağa İlçe Stadında oynan karşılaşmaya Aliağa; Yiğit, Eren, İlhan, Ercan, Aykut, Mert, Güray, Amhmetcan, Maksim, Volkan ve Sefa onbiri ile çıktı. 

Aliağa, maçın ilk düdüğünden itibaren pas oyunu ile rakibine üstünlük kurdu. 19.dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta penaltı noktasına gelen yüksek topa iyi yükselen Maksim, yaptığı kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi. Hücum üstünlüğünü rakibine bırakmayan sarı siyahlı takım, ataklarını sürdürdü. 37.dakikada sağ kanatta topu alan Ahmetcan, içeri doğru rakiplerini tek tek geçerek ceza alanı yayından sol ayağıyla yaptığı vuruş ile farkı 2’ye çıkardı. 2-0 geriye düşen Foça Belediyespor ilk yarının sonlarına doğru farkı 1’e düşürebilmek adına daha fazla risk almaya başladı. Rakibinin daha fazla hücum düşünen yapısını fırsata çeviren sarı siyahlı takım hızlı hücumlarda etkili bir oyun ortaya koydu. 44.dakikada kendi sahasından hızlı hücumla çıkan sarı siyahlı takımda, Maksim’in sağ kannattan yaklaşık 30 metre sürerek yerden yaptığı ortaya iyi bir vuruş yaparak skoru 3-0’a taşıyan Sefa, ilk devrenin de sonucunu belirledi. 

Teknik Sorumlu Serkan Şentürk, maçın ikinci devresinde sahaya farklı bir kadro sürdü. Sarı siyahlı takım ikinci devreye; Kıvanç, Yunus, Burak, Hüseyin, Semih, Halil, Necdet, Süleyman, Furkan, Yoldaş ve Adnan onbiri ile çıktı. Mücadelenin ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takım maçın bazı bölümlerinde fırsatlar yakalasa da bu fırsatları gole çeviremediler. 

“HER OYUNCUMA EŞİT ŞANS VERMEK İSTİYORUM”
Maçın ilk dakikalarından itibaren kontrollü oyun ile rakibe baskı uyguladıklarını belirten Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, maçın ardından gazetecilere yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Yaptığımız hazırlıkların neticesinde ortaya koyduğumuz oyun umut vericiydi. Hazırlık kampında çok ağır antrenmanlar yaptık. Hazırlık maçlarımıza devam edeceğiz. 19 Ağustos Cuma günü saat 17.30’da en ciddi hazırlık maçımıza çıkacağız. Bölgesel Amatör Ligi’nin önemli takımlarından Ayvalıkgücü Belediyespor ile kendi sahamızda oynayacağız. Bu dönemde ideal kadroyu belirlemek için her oyuncuma eşit şans vermek istiyorum. Zamanla takım daha iyi bir hale gelecek. Özellikle Eylül ayı başında form tutacağımızı düşünüyorum. İdeal kadromuzu bulup lige hazır hale gelmek istiyoruz” // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894